Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta lui Gigi Becali pentru înlocuitorul lui Bogdan Planic! Suma oferită de FCSB clubului din Liga 1: "Dacă este băiat deştept, acceptă"

Oferta lui Gigi Becali pentru înlocuitorul lui Bogdan Planic! Suma oferită de FCSB clubului din Liga 1: "Dacă este băiat deştept, acceptă"

Superliga

Comentarii

Finanţatorii Valeriu Iftime şi Gigi Becali negociază intens transferul lui Andrei Chindriş (21 de ani) de la FC Botoşani la FCSB. Deşi Iftime a mai scăzut din pretenţii, şi finanţatorul vicecampioanei a scăzut oferta iniţială.

Internaţionalul român U21 e văzut drept înlocuitorul perfect pentru Bogdan Planic, a cărui relaţie cu Gigi Becali s-a înrăutăţit, după ce jucătorul nu a dorit să i se reducă contractul şi a fost băgat în şomaj tehnic. 

În această perioadă, finanţatorul FCSB i-a înaintat o ofertă de 400.000 de euro lui Valeriu Iftime pentru Andrei Chindriş, dar cei doi încă sunt departe de o sumă care să mulţumească ambele părţi. 

Patronul moldovenilor cere 1 milion de euro pentru apărătorul lui FC Botoşani: „Ştiu că Iftime a scăzut de la 1.500.000 la 1.000.000 de euro, dar şi eu i-am scăzut suma pe care i-o oferisem prima dată. Deja i-am transmis că nu mai pot să îi dau 700.000 de euro, ci doar 400.000 de euro. Dacă este băiat deştept, acceptă. Dacă nu, atunci eu nu îi pot lua jucătorul cu forţa şi rămâne să mai discutăm.

Dar, îi transmit eu că nu o să găsească pe nimeni ca să îi dea în plină criză mondială suma asta. Eu înţeleg că el ţine la marfa lui, dar trebuie să înţeleagă că nu o să mai găsească pe nimeni să îi dea banii ăştia pe un jucător care abia acum se face cunoscut şi nu a evoluat niciodată în cupele europene”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

În acest moment, cota lui Andrei Chindriş e de 900.000 de euro, conform transfermarkt.de, dar Valeriu Iftime are de gând să încaseze o sumă importantă de pe urma fundaşului central, în sezoanele următoare. E de aşteptat ca în perioada următoare Gigi Becali să continue negocierile pentru fotbalistul de la FC Botoşani.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbandrei chindris 

viewscnt
Articole similare