Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta lui Gigi Becali pentru transferul lui Deian Sorescu la FCSB, refuzată: "Rămâne jucătorul lui Dinamo!"

Oferta lui Gigi Becali pentru transferul lui Deian Sorescu la FCSB, refuzată: "Rămâne jucătorul lui Dinamo!"
Comentarii

Iuliu Mureşan, preşedintele lui Dinamo, a anunţat că oferta lui Gigi Becali pentru transferul lui Deian Sorescu la FCSB a fost refuzată. Oficialul din Ştefan cel Mare a spus că Deian Sorescu va rămâne jucătorul lui Dinamo şi de acum încolo. Perioada de mercato se închide, în România, pe 4 septembrie şi timpul rămas este destul de scurt pentru a ajunge la o înţelgere cu FCSB

Oferta lui Gigi Becali pentru transferul lui Deian Sorescu la FCSB, refuzată

Deian Sorescu nu va fi lăsat să semneze cu marea rivală a lui Dinamo, FCSB. Gigi Becali a oferit 700.000 de euro pentru Sorescu şi, conform informaţiilor Telekom Sport, mutarea era "95% rezolvată", însă Iuliu Mureşan a anunţat că, în cele din urmă, oferta roş-albaştrilor a fost refuzată.

”Nu e nicio noutate cu Sorescu. Rămâne jucătorul lui Dinamo. Nu s-a materializat oferta de la FCSB. Am refuzat!”, a spus Mureşan, pentru AS.ro

Dinamo a pierdut oportunitatea de a-l vinde pe Deian Sorescu în străinătate, după ce perioada de mercato din Europa s-a închis pe 1 septembrie, la 00:00.

Constantin Nica, oficial în Ştefan cel Mare. Dinamo mai vrea cinci jucători

Telekom Sport a aflat numele de pe lista de transferuri a lui Dinamo. Sursele Telekom Sport au indicat faptul că Dinamo va încerca să-i aducă în perioada următoare la echipă pe Constantin Nica, fotbalist care a şi semnat cu Dinamo, Gabi Torje (liber), Cosmin Matei (liber), Mihai Costea (liber) şi Robert Riza (împrumut de la Astra).

Mai mult, preşedintele Iuliu Mureşan discută cu CFR Cluj, club cu care are o relaţie foarte bună de pe vremea când era preşedinte în Gruia, pentru aducerea lui Alexandru Ioniţă la Dinamo. Ioniţă este, în prezent, suspendat pentru dopaj şi e aşteptat să revină pe teren în finalul anului.

Afla mai multe despre: iuliu muresandinamosorescutransferfcsbofertarefuz 

viewscnt
Articole similare