Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă multimilionară pentru David Silva! Spaniolul e ademenit cu un contract beton

Ofertă multimilionară pentru David Silva! Spaniolul e ademenit cu un contract beton

Manchester City

Comentarii

David Silva (34 de ani) are pe masă o ofertă multimilionară pentru a pleca de la Manchester City. Starul spaniol îşi termină contractul cu "Cetăţenii" când actualul sezon din Premier League va fi încheiat.

Silva e dorit în Qatar, de Al Duhail, echipă unde mai joacă Mario Mandzukic (34 de ani) şi Mehdi Benatia (33 de ani), foşti fotbalişti la Juventus. După zece ani la Manchester City, David Silva va pleca de pe Etihad Stadium la finalul acestui sezon, când contractul său va expira. Rămâne de văzut care va fi destinaţia mijlocaşului, care e dorit de mai multe echipe.

Ultima formaţie intrată în cursa pentru semnătura sa e Al Duhail, care e gata să-i ofere un salariu uluitor lui David Silva pentru a-l convinge să semneze. Sport scrie că Al Duhail îl vrea pe Silva şi ca o mişcare de marketing, având în vedere că Mondialul din 2022 se va desfăşura în Qatar. David Silva trebuie să dea un răspuns la finalul sezonului, acum concentrându-se pe finalul de stagiune cu Manchester City.

Despre Silva s-a scris că s-a putea întoarce în Spania, la Las Palmas, dar şi că ar putea ajunge în MLS.



David Silva a crescut la grupele de juniori la Valencia, de unde a şi fost cumpărat de Manchester City în 2010, pentru 29 de milioane de euro. În Anglia, mijlocaşul spaniol a strâns 424 de meciuri, 74 de goluri şi 137 de pase de gol. În ceea ce priveşte trofeele, Silva şi-a trecut în palmares patru titluri, cinci Cupe ale Ligii Angliei, două Cupe ale Angliei şi două Supercupe ale Angliei.

Afla mai multe despre: david silvaofertamanchester city 

viewscnt
Articole similare