Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta neaşteptată primită de Romario Benzar! Unde poate ajunge fundaşul lui Lecce

Oferta neaşteptată primită de Romario Benzar! Unde poate ajunge fundaşul lui Lecce

Stranieri

Comentarii

Presa din Italia anunţă că Romario Benzar poate scăpa de banca de rezerve de la Lecce. Jurnaliştii italieni au dezvăluit că fundaşul dreapta român are mai multe oferte, ultima fiind din prima ligă din Danemarca.

Romario Benzar pleacă de la Lecce

După ce s-a rugat de Gigi Becali să-i permită să plece în Serie A, acum apărătorul român a fost scos din calculele de antrenorul Fabio Liverani. Doar o jumătate de an a rezistat Romario Benzar la Lecce. Fundaşul dreapta român va pleca, probabil, în această iarnă, de la echipa care a plătit în vară două milioane de euro pentru el.

Mesajul conducerii lui Lecce este foarte clar şi îl priveşte pe internaţionalul român. Recent, clubul italian, nou-promovat în Serie A, l-a transferat pe Giulio Donati, un fundaş dreapta cu experienţă în Bundesliga.

Interes din liga a doua spaniolă, ofertă din Danemarca

După ce presa din Italia a dezvăluit că Romario Benzar s-ar putea întoarce în România, acum Illeccese.it susţine că fundaşul român a mai fost căutat în această iarnă şi din alte părţi.

Pe adresa conducerii lui Lecce a sosit o ofertă de la o echipă din prima ligă daneză, unde se află echipe puternice precum: Midtjylland, FC Copenhaga, Brondby sau Aalborg. 

Sursa citată a mai susţinut şi că o echipă din liga secundă din Spania s-a mai arătat interesată, dar pentru moment nicio ofertă nu a fost înaintată. 

Transferat în vară de la FCSB, internaţionalul român a dezamăgit în tricoul lui Lecce. În prima parte a sezonului competiţional, Romario Benzar a adunat doar 155 de minute pentru formaţia italiană, pe parcursul a patru meciuri - trei în Serie A şi unul în Cupa Italiei.

  • 1,8 milioane de euro este actuala cotă a lui Benzar
  • 2 - două milioane de euro a încasat FCSB în schimbul lui Benzar
  • 19 selecţii are Benzar la naţionala României

În vârstă de 27 de ani, Benzar a evoluat la FCSB între 2017 şi 2019, timp în care a strâns 60 de meciuri, un gol şi nouă pase decisive. 

Viitorul, FCSB şi Lecce sunt singurele echipe din cariera lui Benzar. 

Fundaşul dreapta a cucerit un titlu de campion al României, cu Viitorul, în 2017. 

 

Afla mai multe despre: romario benzarleccetransfer romario benzarplecare romario benzar 

viewscnt
Articole similare