Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă oficială pentru Dinamo Bucureşti! Cât oferă unul dintre posibilii viitori investitori ai clubului: ”Da, sunt pregătit să fac asta!”

Ofertă oficială pentru Dinamo Bucureşti! Cât oferă unul dintre posibilii viitori investitori ai clubului: ”Da, sunt pregătit să fac asta!”

Dinamo București

Comentarii

Horia Sabo este gata să cumpere Dinamo! Omul de afaceri care a fost implicat la Politehnica Iaşi oferă 3 milioane de euro pentru clubul lui Ionuţ Negoiţă.

Conform Fanatik, Sabo este decis să facă o nouă ofertă către Ionuţ Negoiţă, cel care a anunţat deja că vrea să vândă clubul Dinamo Bucureşti: ”Zilele următoare voi face o nouă propunere către Negoiţă pentru plata întregului pachet. Ofer trei milioane de euro, fără termene, tranşe şi alte prostii. După ce îi fac plata, îi invit pe toţi cei care doresc să facă un audit să îmi vadă registrele financiare, ca să se convingă că sunt un om de afaceri serios”, a declarat Horia Sabo pentru sursa citată.

Din informaţiile Telekom Sport, Claudiu Florică este principalul candidat să devină noul finanţator al lui Dinamo. O contra ofertă a lui Sabo l-ar putea pune însă pe gânduri pe Ionuţ Negoiţă.

Cine este Horia Sabo, noul investitor de la Dinamo

Horia Sabo are 32 de ani şi s-a născut la Târgu Mureş. Omul de afaceri locuieşte în Baia Mare, dar a devenit director general al clubului CSM Politehnica Iaşi, unde a fost protagonistul mai multor conflicte interne. Fost jurnalist de televiziune şi presă scrisă, căsătorit cu fiica unui fost deputat din Maramureş, Sabo este asociat cu tatăl său, Laurenţiu (57 de ani), în două mărunte companii de construcţii, pentru una dintre acestea fiind demarate chiar procedurile de faliment, scrie Reporteris.ro.

Sabo are câteva procese pe rol, iar o parte dintre firmele sale sunt urmărite de diferiţi creditori, printre care Unicredit. Mai mult foşti angajaţi au emis pretenţii financiare.

Afla mai multe despre: horia sabo 

viewscnt
Articole similare