Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă oficială pentru Messi, dar nu de la Barca: "Bombazo!". Ce club îl vrea

Ofertă oficială pentru Messi, dar nu de la Barca: "Bombazo!". Ce club îl vrea

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (34 de ani) e liber de contract în prezent după ce i-a expirat înţelegerea cu Barcelona şi nu a ajuns la niciun acord cu clubul catalan. Până să primească oferta oficială din partea Barcelonei, se pare că starul argentinian a fost contactat de alt club important din Europa.

Ofertă oficială pentru Messi, dar nu de la Barca: "Bombazo!". Ce club îl vrea

După 17 ani la clubul catalan, Messi e liber de contract şi, deşi se află în negocieri pentru a semna o nouă înţelegere, acest lucru n-a întâmplat încă. Potrivit AS, un club important din Europa s-a mişcat mai repede şi l-a ofertat pe Messi. Este vorba despre PSG, club care încearcă să-l ademenească pe argentinian pe Parc des Princeds pentru a juca din nou alături de prietenul brazilian Neymar.

Sursa citată scrie că tatăl lui Messi, Jorge Messi, care îi este şi agent, s-a întâlnit cu reprezentanţii grupării din Paris pentru a negocia. Totuşi, presa spaniolă susţine că Messi îşi doreşte un singur lucru, în ciuda ofertei de la PSG. Argentinianul vrea să continue la FC Barcelona şi din această vară încolo.

Leo Messi e concentrat acum doar pe participarea la Copa America alături de naţionala Argentinei, cu care s-a calificat în sferturile de finală. Starul naţionalei "Albiceleste" va lua o decizie finală în ceea ce priveşte viitorul său după ce aventura de la Copa America se va termina.

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a îndemnat la calm în privinţa situaţiei contractuale a lui Messi, care nu mai aparţine clubului din Catalonia pentru prima dată după 17 ani. "Ne-ar plăcea să anunţăm oficial reînnoirea contractului lui Messi cât mai repede, dar e un proces care are nevoie de timp. Procesul e într-un stadiu avansat. Îndemn la calm!", a spus Joan Laporta, preşedintele de pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: leo messiofertapsgbarcelonacontract 

viewscnt
Articole similare