Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă pentru Griezmann! Clubul care vrea să-l împrumute şi să-l scape de Barcelona: e gata să-i achite întregul salariu de pe Camp Nou

Ofertă pentru Griezmann! Clubul care vrea să-l împrumute şi să-l scape de Barcelona: e gata să-i achite întregul salariu de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann (29 de ani) a sosit la FC Barcelona acum două veri, în 2019, după ce catalanii au plătit 120 de milioane de euro pentru el, echivalentul clauzei de reziliere a contractului cu Atletico Madrid. Francezul n-a impresionat şi acum presa din Spania scrie că acesta are ofertă să plece sub formă de împrumut de pe Camp Nou.

Manchester United îl vrea sub formă de împrumut pe Antoine Griezmann, susţine Diario Gol, care anunţă faptul că "Diavolii roşii" sunt gata să-l ia pe francez de pe Camp Nou. Potrivit sursei citate, şefii de pe Old Trafford ar fi gata să negocieze cu Barcelona un împrumut al lui Griezmann încă din luna ianuarie 2021, când se deschide fereastra de transferuri. Mai mult, se pare că United e gata să-şi asume tot salariul pe care îl încasează atacantul francez în prezent.

De la FC Barcelona, Manchester United a vrut să-l transfere pe Ousmane Dembele (23 de ani) în ultimele ore din ultima zi de mercato, în octombrie. Însă, în cele din urmă, starul catalanilor a rămas pe loc şi se pare că United s-a reorintat spre conaţionalul său, Antoine Griezmann.

Sosit la FC Barcelona în vara lui 2019, Antoine Griezmann n-a dat cel mai bun randament al său. Nu a marcat foarte mult şi a părut că nu e în cea mai bună formă nici la nivel mental. Campion mondial în 2018, Griezmann a marcat doar două goluri în acest sezon la Barca, dar are în cont şi o pasă decisivă, în nouă meciuri. În total, în 57 de meciuri, Griezmann a înscris de 17 ori şi a livrat cinci pase de gol.



 

Afla mai multe despre: antoine griezmannofertabarcelonamanchester united 

viewscnt
Articole similare