Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta primită de Dan Petrescu de la o echipă din Europa. Dezvăluiri făcute în presa din străinătate

Oferta primită de Dan Petrescu de la o echipă din Europa. Dezvăluiri făcute în presa din străinătate

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a negociat cu o echipă care se bate la retrogradare în Rusia, Rubin Kazan, însă n-au ajuns la un acord şi ruşii au apelat la o altă variantă. Dan Petrescu a avut ofertă şi de la Astana, dar a refuzat propunerea, pe motiv că fotbalul din Kazakhstan este mult prea slab.

Imediat după ultimul meci jucat de CFR Cluj în acest an, victorie cu 4-0 la Voluntari, Mihai Stoica a postat pe Facebook un mesaj în care l-a felicitat pe Dan Petrescu pentru parcursul excelent din acest sezon. Însă managerul sportiv al FCSB-ului a lăsat de înţeles şi că Dan Petrescu va pleca la o echipă care se bate la retrogradare: ”Felicitări încă o dată şi baftă la noua echipă. Pe ăştia să-i salvezi / Nu ca pe chinezi”, a fost mesajul lui Mihai Stoica postat pe contul său de Facebook.

Ruşii de la matchtv.ru lămuresc declaraţia misterioasă făcută de Mihai Stoica. Ziariştii ruşi scriu că Dan Petrescu a purtat negocieri intense cu Rubin Kazan, echipă care se află departe de perioada de glorie şi care acum se bate la retrogradare. Rubin este pe locul 13, din 16 echipe, dar diferenţa faţă de primul loc care duce în liga secundă este de doar un punct.

Negocieril dintre Dan Petrescu şi Rubin Kazan nu s-au încheiat însă cu succes, astfel că ruşii l-au pus antrenor pe Leonid Slutski - fost selecţioner al Rusiei şi fost antrenor la Hull City.

Dan Petrescu, obişnuit cu fotbalul rus

Actualul antrenor al lui CFR Cluj a avut trei contract în Rusia: două la Kuban şi unul la Dinamo Moscova. De fiecare dată, fostul fundaş al lui Chelsea a lăsat o impresie bună. De altfel, în octombrie 2019, când Dinamo Moscova îşi căuta antrenor, impresarul lui Dan Petrescu a declarat în presa rusă că antrenorul român şi-ar dori să revină:

”Nu ştiu dacă Dan este pe listă, dar pot spune cu siguranţă că a petrecut o perioadă frumoasă în Rusia şi i-ar plăcea să se întoarcă la Dinamo. Nu cred că vreun antrenor normal ar refuza o asemenea şansă. Atât condiţiile de la Dinamo Moscova, cât şi campionatul sunt atractive”, a declarat Nicolae Pîrnău, impresarul lui Dan Petrescu, potrivit matchtv.ru.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare