Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta primită zilele trecute de FCSB. Clubul care plăteşte 7 milioane de euro pentru un jucător. Cum a reacţionat Becali

Oferta primită zilele trecute de FCSB. Clubul care plăteşte 7 milioane de euro pentru un jucător. Cum a reacţionat Becali

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a primit zilele trecute oferta pentru transferul lui Dennis Man, însă propunerea făcută de Feyenoord nu atinge nici măcar jumătate din preţul cerut de patronul FCSB.

Feyenoord este interesată să-l transfere pe Dennis Man şi şi-a trimis scouterii să-l urmărească la derby-ul cu Craiova, în care mijlocaşul de 21 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucători. După meci, Anamaria Prodan - impresarul lui Dennis Man - a luat masa cu Sascha Empacher (Directorul executiv al firmei de impresariat care îl reprezinta pe Man) şi Steven Aptroot (scouter la Feyenoord Rotterdam).

Oferta primită de Gigi Becali nu este pe placul patronului FCSB

Presa din Olanda scrise că Feyenoord s-a gândit deja să înainteze o ofertă pentru Dennis Man, dar suma nu este deloc pe placul lui Gigi Becali. Ziariştii olandezi scriu că Feyenoord ar fi dispusă să plătească 7 milioane de euro, în timp ce Gigi Becali se aşteaptă să-l vândă pe Dennis Man pentru cel puţin 15 milioane de euro. Negocierile sunt însă deschise. 

Gigi Becali, despre faptul că Feyenoord vrea să-l transfere pe Man: "Nu mă interesează la ora asta"

Zilele trecute, Gigi Becali a declarat că nu are cunoştinţă despre vreo întâlnire între Dennis Man şi cei de la Feyenorrd. Deşi pe net au apărut mai multe imagini de la masa pe care fotbalistul a luat-o împreună cu Anamaria Prodan şi Sascha Empacher - directorul executiv al firmei de impresariat care îl reprezintă.
 
În plus, patronul FCSB susţine că nu este interesat de transferuri în această perioadă, din cauza crizei provocate de coronavirus:
 
"Nu cred că Man s-a întâlnit cu cineva, ne anunţa. Dacă s-a văzut, a făcut-o pe ascuns. Nu mă interesează la ora asta. Nu poţi vorbi acum despre transferuri. Nu se ştie ce se va întâmpla în lume", a spus Gigi Becali.

Feyenoord vrea să transfere un tânăr pe postul lui Berghuis şi s-a oprit la Dennis Man

Steven Berghuis a fost transferat de Feyenoord în vara lui 2017, de la Watofrd, contra sumei de 6,5 milioane de euro. Însă, după trei ani petrecuţi la Rotterdam, mijlocaşul de 28 de ani vrea să revină într-unul dintre campionatele de top din Europa. Potrivit voetbalprimeur.nl, Berghuis are oferte din Spania şi din Germania şi sunt şanse mici să mai rămână şi din vară.
 
Într-un interviu pentru sursa citată, Berghuis oferă şi o informaţie despre jucătorul care ar urma să-l înlocuiască: ”Ei vor acolo un jucător tânăr. Dar nu-mi fac griji pentru asta. Vara este depare”. În vârstă de 21 de ani, Dennis Man se potriveşte profilului de jucător pe care Feyenoord vrea să-l transfere.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare