Experiențe împreună.
You are here:

Oferta refuzată de Gigi Becali pentru Dennis Man: "Se bătea recordul sumei, dar a considerat că nu e momentul!"

Oferta refuzată de Gigi Becali pentru Dennis Man: "Se bătea recordul sumei, dar a considerat că nu e momentul!"

FCSB

Comentarii

Într-o discuţie în exclusivitate cu Telekom Sport, Mihai Stoica (54 de ani), directorul sportiv al FCSB, l-a lăudat pe Dennis Man (22 de ani) pentru că, spune el, acesta s-a maturizat mult şi a rămas cu picioarele pe pământ chiar dacă Gigi Becali (62 de ani) a refuzat oferte concrete pe care "perla" sa le-a avut din străinătate.

Oferta refuzată de Gigi Becali pentru Dennis Man: "Se bătea recordul sumei, dar a considerat că nu e momentul!"

FCSB trece printr-o situaţie delicată din punct de vedere al lotului, acest fiind decimat de infectările cu COVID-19, iar în ultimele două partide, cu Backa Topola şi FC Argeş, Dennis Man a fost cel care s-a ridicat la un nivel foate bun şi a fost decisiv. Lucru pe care l-a remarcat şi Mihai Stoica, cel care a avut doar cuvinte de laudă pentru Dennis Man.

Oficialul FCSB a spus că, pentru echipă, dar şi pentru Man, este un câştig că acesta nu a plecat încă, deşi a avut oferte concrete. "Dennis s-a maturizat mult şi faptul că nu a plecat deşi au fost oferte şi au fost oferte concrete, se bătea recordul din punct de vedere al sumei încasate de un club de fotbal din România, dar Gigi a considerat că nu este momentul să plece. Şi cred că şi pentru Denis, la noi deja s-a verificat, este un câştig pentru că va pleca, atunci când va pleca, mai bine pregătit. Şi fizic, şi mental. Îi stătea foarte bine ieri cu banderola, cel puţin aşa am văzut eu", a spus Mihai Stoica, pentru Telekom Sport.

Oferta refuzată de Gigi Becali pentru Dennis Man. Ce echipe l-au dorit pe starul de la FCSB

De la venirea la FCSB, în 2016, Dennis Man a fost unul dintre fotbaliştii scoşi în faţă de Gigi Becali, drept "perla" care îi poate aduce milioane de euro în cont. Acum, mai mult ca niciodată, pare că Man îi va îndeplini visul patronului FCSB, după ultimele prestaţii. Şi, de-a lungul şederii sale la FCSB, ofertele n-au lipsit pentru Man, după cum a anunţat şi Mihai Stoica.

Norwich, Feyenoord sau Torino sunt echipele despre care s-a spus că îl doresc pe Dennis Man de-a lungul timpului. Din 2016 şi până în prezent, Dennis Man a adunat 132 de meciuri în toate competiţiile pentru FCSB, în care a marcat 40 de goluri şi a oferit 25 de pase de gol.

  • 1 - un trofeu are Dennis Man în palmares la FCSB, Cupa României în 2020, adjudecată după un gol marcat chiar de el
  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt

Oferta refuzată de Gigi Becali pentru Dennis Man. Norwich a negociat transferul lui Man la palat

Dintre toate echipele despre care s-a spus că îl vor pe Dennis Man, Norwich a fost cea mai interesată de puştiul de la FCSB. Formaţia engleză şi-a trimis reprezentanţii la Bucureşti, pentru a negociat cu Gigi Becali, însă preţul solicitat de patronul roş-albaştrilor - 15 milioane de euro -, a fost cel care a făcut ca tranzacţia să nu se mai realizeze. Formaţia britanică era gata să ofere şapte milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, după cum chiar Gigi Becali a dezvăluit în urmă cu aproximativ două luni.

Reprezentanţii clubului Norwich au fost la meciul FCSB - Dinamo, din 8 iulie, iar în dimineaţa următoare au fost la palatul lui Gigi Becali pentru a negocia transferul lui Dennis Man.

viewscnt
Articole similare
Borcea a dat lovitura in plina criza. Cati bani a luat dupa vanzarea apartamentului din Miami, de...