Experiențe împreună.
You are here:

Ofertă-şoc pentru Hagi: ”Merge să câştige bani şi să facă performanţă”. "Regele", aproape de marea lovitură

Ofertă-şoc pentru Hagi: ”Merge să câştige bani şi să facă performanţă”. "Regele", aproape de marea lovitură
Comentarii

FC Viitorul a ratat calificarea în play-off, iar acum, la finalul săptămânii, va începe lupta pentru menţinerea în Liga I.

Hagi a obţinut nenumărate performanţe pe banca echipei sale, FC Viitorul, însă, începând din vara anului trecut, "Regele" s-a retras din centrul atenţiei, iar acum şi-a reluat munca de la birou pentru a duce clubul din Ovidiu la nivelul următor, însă rezultaltele din actuala stagiune n-au fost cele aşteptate, iar FC Viitorul a ratat calificarea în play-off.

Ruben De La Barrera şi Mircea Rednic au dezamăgit pe banca tehnică a constănţenilor şi au fost demişi de Hagi, care, însă, n-are de gând să revină la conducerea echipei sale în play-out. Mai mult, Victor Becali a dezvăluit că "Regele" este pregătit pentru o nouă provocare în cariera sa de antrenor.

Ofertă-şoc pentru Hagi: ”Merge să câştige bani şi să facă performanţă”. "Regele", aproape de marea lovitură

"Hagi nu vrea să ia din mers o echipă. El vrea acum o altă provocare. Pentru că, aici, a câştigat un campionat cu o echipă de copii. N-a fost uşor, iar acum îşi caută o nouă provocare, e normal să facă asta. Am tot auzit şi ştiu că au existat oferte din Rusia, din China, din ţările arabe.

Eu nu pot să vorbesc în numele lui Hagi, dar dacă e un contract foarte bun, chiar şi în afara Europei, de ce să nu se ducă? Este un alt fotbal, o nouă provocare... Olăroiu n-a făcut performanţă prin ţările arabe, prin China? Hagi are un nume uriaş, aşa că poate merge în afara Europei să câştige bani şi să facă şi performanţă" , a declarat Victor Becali la Look Sport.

Clubul FC Viitorul a fost înfiinţat de Gheorghe Hagi, în 2009, un proiect extrem de ambiţios care a surprins în fiecare sezon fotbalul românesc. La doar un an de la apariţie, echipa din Ovidiu a reuşit promovarea în Liga a II-a. A stat un sezon, iar în 2011/2012 a reuşit chiar accederea în prima ligă. Au urmat sezoane dificile pentru FC Viitorul, care s-a salvat de fiecare dată cu mari emoţii de la retrogradare, însă, în 2014, Gheorghe Hagi a preluat funcţia de manager tehnic şi a trecut pe banca echipei sale.

Iar rezultatele n-au întârziat să apară. În sezonul 2016/2017, FC Viitorul a produs marea surpriză şi a câştigat lupta decisă în ultima etapă cu FCSB pentru titlul de campioană în Liga I. Doi ani mai târziu, au apărut şi celelalte două trofee de pe plan intern, Cupa şi Supercupa României.

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO