Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă sosită la FCSB fără ştirea lui Gigi Becali şi MM Stoica! "E ofensă dacă pleacă!". Atac după ce s-a aflat pentru cine e

Ofertă sosită la FCSB fără ştirea lui Gigi Becali şi MM Stoica! "E ofensă dacă pleacă!". Atac după ce s-a aflat pentru cine e

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre mutarea pe care noul selecţioner, Edward Iordănescu, a plănuit-o în privinţa următorului preparator fizic al naţionalei României. După ce l-a ofertat pe Mihai Pintilii, Iordănescu junior a pus ochii tot pe un om din staff-ul lui Toni Petrea.

MM Stoica, după ce Edi Iordănescu a ofertat alt om-cheie de la FCSB: "Acum era o ofensă"

Selecţionerul îşi definitivează staff-ul. Edi Iordănescu s-a înţeles cu un nou secund, după ce s-a lovit de refuzul lui Mihai Pintilii, care a ales să rămână la FCSB pe un salariu mai mic. 

Însă Edi Iordănescu a mai contactat un om din staff-ul FCSB, fără ştirea conducătorilor din club. Mihai Stoica a comentat oferta care i-a fost făcută preparatorului fizc Thomas Neubert din partea FRF. 

Oficialul consideră că plecarea sa ar fi fost o ofensă: "Da, am fost foarte mirat. Pentru că n-am ştiut nimic. Probabil că Thomas Neubert nu s-a gândit vreodată că ar putea merge şi nu ne-a informat ca să nu iasă vreo discuţie nelalocul ei. 

FCSB să-şi piardă preparatorul pe care l-a căutat ani de zile? Atunci am înţeles când a plecat. Acum, să plece din nou, era o ofensă, pentru că noi am renunţat şi am dat multe ca să vină. Şi are salariu mai mare decât predecesorii săi. L-am dorit foarte mult. Dacă-l voia pe Pintilii şi să rămână la noi şi să meargă doar la acţiuni, nu era nicio probnlemă. Doar că un secund trebuie să facă zi de zi. Şi pentru preparator e dificil", a declarat expertul Telekom Sport. 

Thomas Neubert a rămas pe funcţia ocupată la FCSB, dar MM Stoica a fost iritat de faptul că Edi Iordănescu n-a anunţat ce a plănuit. 

"Să fie clar. Eu, când am hotărât să-l aduc pe Eugen Nae, pentru două săptămâni, l-am sunat pe Oli (n.r. - Cosmin Olăroiu) şi l-am rugat să-mi permită să vorbesc cu Nae să-l lase două săptămâni acasă. Chiar dacă nu avea serviciu atunci şi era acasă. Din respect l-am sunat. Eu niciodată nu mi-aş permite să-i fac un om pe care-l apreciez... Să-i fac aşa ceva. Logic, era normal ca Edi să ne întrebe. 

Edi, cu FCSB, nu a vorbit. Sunaţi-l şi întrebaţi-l dacă a vorbit cu cineva de la FCSB. Putea vorbi cu mine sau cu Gigi Becali", a adăugat oficialul FCSB. 

În cele din urmă, Edi Iordănescu l-a ales pe preparatorul fizic al lui CFR Cluj. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbmihai stoicamm stoicaechipa nationalathomas neuber 

viewscnt
Articole similare