Experiențe împreună.
You are here:

Ofertă surprinzătoare în Liga I. Echipa de tradiţie care a vrut să dea lovitura prin aducerea lui Chivu: "A vorbit cu el"

Ofertă surprinzătoare în Liga I. Echipa de tradiţie care a vrut să dea lovitura prin aducerea lui Chivu: "A vorbit cu el"

Fotbal intern

Comentarii

Cristi Chivu şi-a încheiat cariera de jucător în 2014, iar acum se concentrează pe cea de antrenor. Fostul căpitan al naţionalei României o pregăteşte pe Inter U19, echipă pentru care chiar a refuzat o ofertă venită din fotbalul românesc.

"Cu Cristi Chivu a vorbit fratele meu. A avut o ofertă foarte importantă de la o echipă din România, dar se pare ca nu îl tentează să revină în fotbalul românesc, pentru că vrea să îşi continue activitatea la Inter U19. Echipa din ţară care l-a contactat este una foarte bună, e o echipa care are o importanţă destul de mare în România.

El a înţeles că orice antrenor trebuie să facă toti paşii şi de-asta a decis deocamdată să rămână la grupa U19 a celor de la Inter.

A fost un mare jucător şi sper ca antrenor sa fie şi mai mare. Din câte ştiu eu, el doreşte ca în Italia sa îşi înceapă această carieră de antrenor profesionist la un nivel înalt" , a spus Giovanni Becali la Realitatea Sportivă.

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO