Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta surprinzătoare pe care FCSB a făcut-o pentru un fost jucător din Serie A. Fotbalistul a recunoscut discuţiile

Oferta surprinzătoare pe care FCSB a făcut-o pentru un fost jucător din Serie A. Fotbalistul a recunoscut discuţiile

Campionate

Comentarii

Un atacant care a jucat în Serie A a dezvăluit că a fost ofertat de FCSB. Ante Vukusic, jucător la Olimpija Ljubljana, spune însă că oferta l-a nemulţumit.

Gigi Becali a ţinut neapărat să transfere un atacant la FCSB, în această iarnă şi a avut mai multe opţiuni. Până la urmă, a optat pentru Adrian Petre, dar FCSB a fost în negocieri şi cu un atacant de la Olimpija Ljubljana. Ante Vukusic, un vârf de 28 de ani, a recunoscut în presa din Slovenia că a primit o ofertă de la FCSB. Jucătorul croat susţine însă că propunea l-a nemulţumit, astfel că transferul la FCSB nu s-a mai realizat.

”Am avut ceva discuţii în iarnă, în special cu Steaua. Ce s-a întâmplat? Am vorbit, am negociat cu Steaua, au fost şi Legia Varşovia, şi alte cluburi. Dar nu am fost mulţumit de ofertă. Nu am vrut să fug şi am rămas calm. Preşedintele şi cu mine am picat de acord, ştie că am 28 de ani, că am ambiţie, aşa că nu va fi nicio problemă dacă mai apare vreo ofertă”, a declarat Ante Vukusic în presa din Slovenia.

Cine este Ante Vukusic, atacantul pe care a vrut să-l transfere FCSB

În vârstă de 28 de ani, Ante Vukusic a debutat la seniori pentru Hajduk Split, în 2009. În 2012 a fost cumpărat cu 3,7 milioane de euro de Pescara şi a mai jucat ulterior pentru Lausanne (Elveţia), Waasland-Beveren (Belgia), Greuther Furth (Germania), Tosno (Rusia), Olimpia Grudziadz (Polonia), NK Krsko (Slovenia) şi din vara lui 2019 este sub contract cu Olimpija Ljubljana.

Pentru Pescara, a avut 19 apariţii în Serie A, însă a marcat un singur gol. În 2.Bundesliga a acumulat 21 de apariţii, două goluri şi două assist-uri. În acest sezon a avut însă evoluţii excelente. Vukusic a avut până acum 28 de apariţii pentru Ljbubljana, a marcat 18 goluri şi a reuşit 6 assist-uri.



Ante Vukusic este atacant, dar poate juca şi în spatele vârfului. Pe transfermarkt.com este cotat acum la 600.000 de euro, dar vârful l-a atins în februarie 2012, când valoarea sa era estimată la 5 milioane de euro.

Ante Vukusic are şi o selecţie la echipa naţională a Croaţiei, în august 2012, când a jucat 44 de minute într-un amical pierdut cu 4-2 în faţa Croaţiei. Atunci, a evoluat alături de jucători precum Rakitic, Mandzukic sau Olic.

Până la urmă, FCSB l-a transferat pe Andrian Petre

Gigi Becali a reuşit în cele din urmă să transfere în iarnă un atacant la FCSB şi, după ce negocierile cu Ante Vukusic au picat, a intensificat discuţiile cu Esbjerg fB. Danezii au acceptat oferta de 500.000 de euro pentru atacantul român şi Adrian Petre a semnat cu FCSB. Internaţional român de tineret n-a reuşit să marcheze până acum pentru FCSB şi a ratat două ocazii singur cu portarul.

Afla mai multe despre: ante vukusic 

viewscnt
Articole similare