Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă surprinzătoare pentru Ioan Andone: "M-au contactat la o oră după terminarea meciului"

Ofertă surprinzătoare pentru Ioan Andone: "M-au contactat la o oră după terminarea meciului"

Fotbal intern

Comentarii

Managerul general al echipei FC Voluntari, Ioan Andone, a dezvăluit că a s-ar fi putut întoarce în antrenorat mai devreme decât s-ar fi crezut, însă a refuzat o propunere venită de la CFR Cluj, după despărţirea de Edward Iordănescu.

Experimentatul antrenor crede că oficialii campioanei s-au grăbit atunci când au renunţat la Edi Iordănescu.

"Mi s-a părut prea pripită. După tur, la o oră după terminarea meciului (n.r. - cu Malmo), să mă contactezi şi să zici: 'nu vrei să vii la CFR?'. Am zis, nu. Eu mai avusesem două experienţe acolo şi nu credeam că e momentul să mă reîntorc", a spus Ioan Andone, într-un interviu acordat pentru Telekom Sport.

Ioan Andone a avut şi alte propuneri. "Şi din România şi din străinătate. Dar am zis că dacă am luat-o pe partea asta, am zis un an de zile să văd cât de greu, cât de dificil, ce probleme ridică meseria asta de manager", a mai spus actualul manager general al Voluntariului.

Ioan Andone recunoaşte, însă, că îi este dor să antreneze.

"E greu, dar încet, încet încep să mă perfecţionez în meseria de manager. Lucrez foarte bine cu Cristiano Bergodi şi echipa lui , e un antrenor profesionist, un antrenor care încet, încet ne-a scos de pe ultimul loc. Echipa a început să joace un fotbal spectaculos, în fotbal bine organizat, în care nu mai primim goluri copilăreşti şi sper să urcăm în clasament", a adăugat Ioan Andone.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare