Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă surpriză pentru Alexandru Mitriţă. În ce campionat ar putea ajunge golgheterul Craiovei

Ofertă surpriză pentru Alexandru Mitriţă. În ce campionat ar putea ajunge golgheterul Craiovei
Comentarii

Numele lui Alex Mitriţă a fost foarte des vehiculat pentru un transfer în străinătate în ultimele luni. Golghterul Craiovei ar putea ajunge însă într-un campionat la care puţină lume s-ar fi aşteptat.

Până să ajungă la FC Torino, formaţia din Serie A care s-a arătat interesată de serviciile sale, Mitriţă ar putea fi subiectul unui transfer surprinzător. New York City FC, formaţia controlată de oamenii care o conduc pe Manchester City ar fi interesată de transferul golgheterului de la U Craiova.

O pagină dedicată ştirilor de actualitate despre gruparea americană susţine că Alexandru Mitriţă este cel mai nou nume intrat pe lista lui NYC FC.

”The Boys in Blue” sunt antrenaţi în acest moment de Domenec Torrent şi au terminat sezonul trecut pe locul 7 în campionat. Vreme de doi ani, pe banca lui NYC FC  a stat Patrick Vieira, iar căpitanul echipei a fost legendarul atacant spaniol David Villa.

Rămâne de văzut dacă este vorba de o simplă speculaţie sau de un interes concret. Cert este că Mitriţă a mai fost curtat de echipe din Major League Soccer şi în trecut.

Afla mai multe despre: alexandru mitriţău craiova 

viewscnt
Articole similare