Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă uluitoare făcută de Manchester City pentru transferul lui Messi! 100 de milioane de euro şi trei jucători de pe Etihad pentru reintregirea cuplului Guardiola - Messi

Ofertă uluitoare făcută de Manchester City pentru transferul lui Messi! 100 de milioane de euro şi trei jucători de pe Etihad pentru reintregirea cuplului Guardiola - Messi

Manchester City

Comentarii

Sport, ziar apropiat de FC Barcelona, a aflat prima ofertă pe care Manchester City a făcut-o Barcelonei pentru transferul lui Leo Messi (33 de ani), argentinianul care vrea să plece de pe Camp Nou. "Cetăţenii" sunt gata să plătească 100 de milioane de euro şi să trimită trei jucători sub comanda lui Ronald Koeman, însă şefii Barcelonei au refuzat.

Manchester City chiar face totul pentur a-l transfera pe Leo Messi de la FC Barcelona. Potrivit sport.es, şefii echipei de pe Etihad Stadium sunt gata să ofere 100 de milioane de euro cash plus trei jucători, Bernardo Silva (25 de ani), Gabriel Jesus (23 de ani) şi Eric Garcia (18 ani), însă Barcelona a rămas fermă pe poziţii. Şefii catalani nici nu vor să audă de despărţirea de Leo Messi, cel mai important fotbalist din istoria clubului.

Presa internaţional scrie că tatăl lui Messi, Jorge Messi, e deja la Manchester pentru a negocia cu echipa antrenată de Pep Guardiola. Mai mult, conform jurnalistului italian Tancredi Palmieri, "cetăţenii" vor trimite şi ei reprezentanţi la Barcelona săptămâna viitoare pentru a încerca să finalizeze transferul lui Leo Messi.

Preşedintele Barcelonei, gata să demisioneze doar ca să rămână Messi!

Catalanii de la TV3 aruncă o adevărată bombă în peisajul scandalului de la FC Barcelona. Conform sursei citate, preşedintele Josep Maria Bartomeu, cel care conduce clubul din 2014, a acceptat să demisioneze din funcţia sa, dar pune o condiţie. Bartomeu vrea ca Messi să iasă public şi să anunţe că va continua la FC Barcelona dacă el va pleca de la club. Fanii echipei protestează de două zile în faţa birourilor clubului de pe Camp Nou şi, miercuri, a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor după ce suporterii au intrat pe porţile stadionului.

Afla mai multe despre: manchester cityofertaleo messitransfer 

viewscnt
Articole similare