Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă URIAŞĂ din Premier League pentru James Rodriguez. Implicarea lui Jorge Mendes, decisivă!

Ofertă URIAŞĂ din Premier League pentru James Rodriguez. Implicarea lui Jorge Mendes, decisivă!

Real Madrid

Comentarii

James Rodriguez nu se află în planurile lui Zinedine Zidane, antrenor care l-a neglijat şi în precedentul său mandat.

Columbianul James Rodriguez traversează din nou un moment delicat în cariera sa. După ce a beneficiat de câteva meciuri în startul sezonului, starul naţionalei Columbiei a dispărut din prim plan.

Presa din Anglia a notat interesul formaţiilor Arsenal, Everton sau chiar Atletico Madrid pentru James, dar surpriza vine în ultimele ore.

Conform englezilor, Wolverhampton Wanderers este gata să facă cel mai scump transfer din istoria sa! Nu mai puţin de 80 de milioane de euro oferă englezii pentru Rodriguez, pe filiera James Mendes, impresar extrem de influent în fotbalul mondial şi foarte implicat la Wolves.

Antrenată de ”omul lui Mendes”, Nuno Espirito Santo, Wolves se află pe locul 6 în Premier League şi ar putea juca în sezonul viitor în Cupele Europene. În plus, gruparea britanică este pe cai mari deja în Europa, acolo unde tocmai a eliminat-o pe Espanyol în UEFA Europa League.

Un detaliu în plus care îl poate atrage pe James Rodriguez spre micuţa grupare britanică. Suma pe care englezii ar oferi-o pentru James se ridică la nivelul pretenţiilor clubului Real Madrid. De urmărit...

Afla mai multe despre: james rodriguezreal madridwolverhamptonjorge mendes 

viewscnt
Articole similare