Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă uriaşă făcută de AS Roma pentru Man: "Totul este adevărat". Răspunsul dat de FCSB

Ofertă uriaşă făcută de AS Roma pentru Man: "Totul este adevărat". Răspunsul dat de FCSB

FCSB

Comentarii

Presa din Italia a scris că AS Roma este interesată de transferul lui Dennis Man. Însă, mutarea a fost blocată, după ce patronul celor de la FCSB a refuzat oferta primită, conform declaraţiilor făcute de Anamaria Prodan.

"AS Roma este interesată de Man, dar Gigi Becali mi-a transmis că nu îl va vinde. Sumele vehiculate sunt adevărate, între 10 şi 15 milioane de euro, dar Becali vrea să păstreze jucătorul şi să aştepte o ofertă mai mare din Anglia", a spus Anamaria Prodan pentru RomaPress.

"Man, la ora asta, nu poate pleca nici pentru 15 milioane de euro. Pentru că nu îl dau. O să vedeţi că nu îl dau. Vor spune unii că sunt nebun, dar nu îl dau pentru că are 19 ani. 

Dacă nu-l dau cu 15, înseamnă că vreau mai mult, nu? Jucătorii tineri de la Steaua vor pleca doar pe sumele pe care le merită. Eu vând fotbalişti. E posibil să nu iau niciun ban pe el, nu e şlefuit la ora asta. Nu e aur sau diamant. E om, e în functie de cum se pregăteşte, care e mentalitatea lui, ce intervine în viaţa lui. Man a confirmat doar 30%. Moruţan, doar 10%" , a declarat Becali pentru Pro X.

Afla mai multe despre: dennis manfcsbsteauagigi becaliprodananamaria prodanmorutan 

viewscnt
Articole similare