Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă uriaşă pentru Denis Alibec de la o echipă din sferturile Ligii Campionilor: "E o chestie pe care chiar nu o înţelege"

Ofertă uriaşă pentru Denis Alibec de la o echipă din sferturile Ligii Campionilor: "E o chestie pe care chiar nu o înţelege"

FCSB

Comentarii

Denis Alibec a fost adus de FCSB, în iarna anului 2017, de la Astra, în schimbul sumei de 2 milioane de euro.

Deşi a primit nenumărate şanse din partea antrenorilor, Denis Alibec nu s-a acomodat deloc la gruparea roş-albatră şi a fost intens contestat de Gigi Becali. În ciuda acestor lucruri, agentul Florin Manea a dezvăluit că patronul roş-albaştrilor a refuzat o ofertă uriaşă venită de la una dintre cele mai puternice echipe ale Europei.

”Denis Alibec? La vârf de formă, se puteau lua patru sau chiar cinci milioane de euro. Mi se pare că au avut cinci sau şase de la FC Porto, eu în clipa aia îl luam în cârcă, fugeam cu el la Porto şi îl lăsam acolo. E o chestie pe care domnul Becali nu o înţelege sigur”, a spus Florin Manea la ProSport LIVE.

Aseară, FC Porto a trecut de AS Roma, după prelungiri, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În acest moment, Denis Alibec este cotat la 800 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: denis alibecfcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare