Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă uriaşă pentru Florinel Coman. Becali, aproape de o nouă lovitură COLOSALĂ la FCSB: "Acum, se aseamănă cu Neymar"

Ofertă uriaşă pentru Florinel Coman. Becali, aproape de o nouă lovitură COLOSALĂ la FCSB: "Acum, se aseamănă cu Neymar"

FCSB

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, FCSB a fost eliminată din play-off-ul Europa League de Vitoria Guimaraes, iar acum Becali vrea să-i întărească lotul lui Vintilă pentru ca vicecampioana să câştige tot pe plan intern.

Pe lângă aducerea lui Cristi Manea, care este foarte aproape de a se realiza, Becali îşi păstrează cei mai buni jucători din lot. Cum FCSB are câţiva dintre cei mai scumpi jucători din Liga I, ofertele curg pe bandă rulantă pe adresa vicecampioanei României.

Becali, aproape de o nouă lovitură la FCSB

Florinel Coman a fost unul dintre jucătorii remarcaţi la Campionatul European din tineret. În vara acestui an, naţionala României a avut evoluţii extrem de apreciate, iar tricolorii lui Mirel Rădoi le-au atras atenţia scouterilor din fotbalul puternic. Astfel, ofertele n-au lipsit pentru jucătorii României, iar printre cei doriţi de cluburile importante din Europa s-a numărat şi Florinel Coman. Cotat la 3,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, mijlocaşul de 21 de ani a avut, săptămâna trecută, o ofertă importantă, conform declaraţiilor lui Gigi Becali.

"Am avut ofertă de opt milioane de euro pentru Coman. Chiar săptămâna trecută, dar nu l-am dat. Păi, Coman se aseamănă cu Neymar. Opt milioane am avut ofertă pentru el" , a spus Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteauacoman 

viewscnt
Articole similare