Experiențe împreună.
You are here:

Ofertă uriaşă pentru Gabi Iancu. Ajax a pus banii pe masă pentru atacantul Viitorului. Reacţia lui Hagi: "E cel mai bun din România"

Ofertă uriaşă pentru Gabi Iancu. Ajax a pus banii pe masă pentru atacantul Viitorului. Reacţia lui Hagi: "E cel mai bun din România"

FCSB

Comentarii

Gabi Iancu a fost surpriza plăcută din lotul lui Hagi pentru noul sezon. Atacantul de 25 de ani, revenit la Viitorul în această vară, a marcat două goluri în victoria cu Dinamo, scor 5-0, apoi, "Regele" a dezvăluit că Iancu a refuzat o ofertă de la Ajax, în 2013.

"Nu am dubii de Gabi, e cel mai bun din România. A fost singurul jucător din academia mea pe care l-a vrut Ajax. A fost cu mine acolo, a fost dorit, a fost evaluat, a arătat cum trebuie. Dar, din păcate, el a iubit prea mult Steaua şi a semnat cu Steaua, că era din Berceni. Acum îi învaţă pe cei tineri cum trebuie să facă, să fie serioşi, să iubească fotbalul", a spus Gheorghe Hagi.

Parcurs de coşmar pentru Iancu. Privit ca o mare speranţă la FCSB şi criticat intens de Becali. Revenire de mare campion la Viitorul

Gabi Iancu este la a treia aventură la FC Viitorul. Lansat în fotbalul mare de echipa lui Gheorghe Hagi, atacantul de 25 de ani a fost transferat, în iarna lui 2013, de FCSB, în schimbul sumei de 500 de mii de euro.

Evoluţiile lui Iancu n-au mai fost la fel de bune şi la gruparea roş-albastră, astfel că Gigi Becali a vrut să scape cât mai repede de el. Atacantul a fost împrumutat, în vara lui 2015, la Karabukspor, apoi a revenit în ţară, un an mai târziu, când a semnat din nou cu FC Viitorul.

După ce a schimbat trei echipe în mai puţin de doi ani, Gabi Iancu a primit o nouă mână de ajutor din partea lui Gică Hagi. Deşi retrogradase cu Dunărea Călăraşi, atacantul a fost chemat din nou la FC Viitorul, unde a avut parte de un debut perfect în noul sezon al Ligii I, marcând două goluri în victoria la scor, 5-0, cu Dinamo.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe