Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă uriaşă pentru Gareth Bale! Ce mare club e gata să plătească o sumă fabuloasă pentru galez

Ofertă uriaşă pentru Gareth Bale! Ce mare club e gata să plătească o sumă fabuloasă pentru galez
Comentarii

Cristiano Ronaldo a plecat în această vară de la Real Madrid, însă plecarea sa ar putea fi doar prima lovitură încasată de fanii merengue. Presa engleză anunţă că şi Gareth Bale ar putea pleca de pe Santiago Bernabeu, după ce Realul ar fi primit o super ofertă pentru super starul galez.

Viitorul lui Bale la Real Madrid pare să fie în continuare incert. Galezul a declarat după finala câştigată la Kiev de spanioli, că nu ştie dacă va continua şi din sezonul viitor în Capitala Spaniei.

Presa britanică anunţă în această seară că actuala campioană a Europei a primit o ofertă de 140 de milioane de euro pentru Gareth Bale, ofertă care susţine Express, vine de la Manchester United.

Jose Mourinho şi Ed Woodward sunt oamenii care-l doresc neapărat pe Bale pe Old Trafford şi ar fi dispuşi să mai facă un efort financiar pentru a-l aduce pe fotbalistul britanic înapoi în Premier League.

Bale, care astăzi a împlinit 29 de ani s-a prezentat la reunirea lotului echipei spaniole, dar nu a făcut nicio declaraţie. Conform presei din Anglia, "Diavolii" îi pregătesc un salariu fabulos, de peste 400 de mii de euro pe săptămână. Publicaţia Wales Online notează totuşi că Bale n-a luat încă nicio decizie în privinţa viitorului său şi că va discuta pentru început cu noul antrenor de la Real Madrid, Julen Lopetegui.

Gareth Bale este cel mai scump transfer efectuat vreodată de Real Madrid, care a plătit 105 milioane de euro celor de la Tottenham pentru transferul său. Starul galez are contact până în 2022 cu gruparea blanco, echipă pentru care a strâns până acum 189 de meciuri şi a maract 88 de goluri. La Madrid, Bale a câştigat 11 trofee, printre care şi 4 Uefa Champions League. În 2010, 2011, 2013, 2014, 2015 şi 2016, Gareth Bale a fost declarat cel mai bun fotbalist galez al anului. 

Afla mai multe despre: gareth balereal madridmanchester united 

viewscnt
Articole similare