Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga I: „Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului de aici”

Ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga I: „Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului de aici”

Superliga

Comentarii

Cephas Malele (27 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga I. Atacantul angolezo-elveţian este dorit de FCSB şi CSU Craiova.

Malele se află în curtea lui FC Argeş, unde a dat un randament extrem de bun în acest sezon. Însă, pentru FC Argeş, fotbalistul pare tot mai greu de păstrat, având oferte din Liga I.

Jean Vlădoiu, preşedintele lui FC Argeş, a dezvăluit ce ofertă i-a făcut clubul vârfului în încercarea de a-l păstra!


„Va fi o pierdere mare dacă nu va semna cu noi! Este profesionist şi este liber să aleagă orice echipă îşi doreşte. Noi i-am făcut o ofertă, din ce ştiu, foarte bună pentru fotbalul argeşean. Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului argeşean să facem o ofertă la un asemenea nivel. Din punctul nostru de vedere, ne-am făcut datoria faţă de băiat. Este unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-a avut Argeşul în ultimii ani. Ni-l dorim în continuare, dar este numai la latitudinea lui dacă va rămâne în continuare”, a spus Jean Vlădoiu la Pro X.

11 goluri a marcat Malele în acest sezon de Liga I
400.000 de euro este cota lui Malele, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

 A început "războiul" în Liga I. Becali şi FCSB au pus banii pe masă pentru a-i fura atacantul CFR-ului

Atacantul cu echipe în CV precum Zurich şi Palermo i-a impresionat pe şefii din fotbalul românesc. Pe lângă CFR Cluj, FCSB îl vrea şi ea insistent pe Malele, în special după evoluţiile slabe ale lui Ante Vukusic, atacantul venit sub comanda lui Toni Petrea în iarna acestui an.

„Există câteva cluburi care sunt interesate de el, ceea ce până la urmă este firesc având în vedere performanţele şi cifrele foarte bune pe care le are. Răspunsul a fost clar pentru toată lumea că, din respect pentru FC Argeş, vom aştepta până la finalul sezonului înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul lui Malele", a declarat Angela Rullo, agentul jucătorului, pentru gsp.ro.

 

Afla mai multe despre: cephas malelefc argesfcsbcfr 

viewscnt
Articole similare