Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertat de Gigi Becali, fundaşul naţionalei României a dat răspunsul! Vestea primită de FCSB. ULTIMA ORĂ

Ofertat de Gigi Becali, fundaşul naţionalei României a dat răspunsul! Vestea primită de FCSB. ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

FCSB caută fundaşi centrali cu care să completeze lotul în vederea noului sezon de Superligă, iar transferu lui Siyabonga Ngezana (25 de ani) nu este suficient.

În aşteptarea răspunsului din partea lui Vlad Chiricheş (33 de ani), un alt fundaş al naţionalei României a dat răspunsul în privinţa unei posibile mutări la "roş-albaştri", iar vestea primită de FCSB nu e îmbucurătoare. Este vorba despre Adrian Rus (27 de ani), fundaşul italienilor de la Pisa.

Ofertat de Gigi Becali, Adrian Rus a dat răspunsul

Ofertat de Gigi Becali pentru transferul la FCSB, după ce Pisa l-a trecut pe linie moartă în această vară şi vrea să-l trimită la alt club, Adrian Rus a răspuns posibilităţii unui transfer în tricoul "roş-albaştrilor". Acesta a negat posibila venire la FCSB, chiar dacă au existat informaţii că a fost ofertat de Pisa.

”Nu este adevărat. Cel puţin noi nu ştim nimic”, a spus Adrian Rus, fundaşul Pisei, în privinţa plecării din Italia şi a faptului că ar fi fost trecut pe lista neagră de clubul care a ratat promovarea în Serie A, conform site-ului informatia-zilei.ro. Mai mult, sursa citată scrie că acesta a negat şi posibilitatea ajungerii sale la FCSB.

FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu Denis Haruţ şi Joyskim Dawa ca fundaşi centrali, dar şi cu alte variante de la juniori. În Olanda, FCSB îl aşteaptă şi pe sud-africanul Siyobonga Ngezana.

Transferatde Pisa de la MOL Fehervar în vara lui 2022, petru un milion de euro, Adrian Rus a jucat puţin la echipa unde a fost coleg cu Olimpiu Moruţan şi Marius Marin. Adrian Rus a strâns 17 partide (1.107 minute) şi un gol marcat în tricoul italienilor, pe care - se pare - nu i-a mulţumit cu evoluţiile sale.

Crescut la Olimpia Satu Mare, Adrian Rus a mai jucat la Fehergyramat, Balmazujvaros, Akademia Puskas, Sepsi şi MOL Fehervar.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Rus în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian rus raspuns oferta fcsbadrian rus raspuns transfer fcsbadrian rus transfer fcsbfcsb transfer adrian rusgigi becali oferta adrian rus 

viewscnt
Articole similare