Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferte de la Real Madrid&Manchester United. Adrian Ilie nu a stat pe gânduri şi a refuzat. Motivul? „M-a liniştit”. Povestea „Cobrei”

Oferte de la Real Madrid&Manchester United. Adrian Ilie nu a stat pe gânduri şi a refuzat. Motivul? „M-a liniştit”. Povestea „Cobrei”

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Ilie (46 de ani) a fost unul dintre cei mai talentaţi atacanţi din istoria fotbalului românesc.

Oferte de la Real Madrid&Manchester United. Adrian Ilie nu a stat pe gânduri şi a refuzat.

Ilie, după ce a renunţat la fotbal, a intrat în lumea afacerilor şi a preferat să ducă o viaţă discretă. Drept dovadă sunt puţinele interviuri date de cel poreclit „Cobra”.

Întrebat despre stilul acesta de viaţă, Ilie a mărturisit: „Am încercat să ies, aşa, din fotbalul românesc. Nu că aş avea ceva anume cu presa sau cu cineva, chiar am contract cu sponsorul Cupei României Timişoreana, doar că nu vreau să mai apar. Cât am jucat fotbal, am apărut, cred eu, destul. A fost suficient, ca sportiv”.

Oferte de la Real Madrid&Manchester United

Ilie A jucat de-a lungul carierei la Minerul Motru, Electroputere, Steaua, Galatasaray, Valencia, Alaves, Beşiktaş, FC Zurich şi Terek Groznîi, de unde s-a şi retras definitiv, în martie 2009.

„Cobra” a avut oferte clare de la Real Madrid&Manchester United. După mulţi ani, fostul mare atacant a mărturisit de ce nu s-a transferat în perioada respectivă: „Da, au fost oferte, Valencia a avut oferte după campionatul mondial din Franţa, şi de la Manchester, şi de la Real… ”M-a liniştit” din prima fază preşedintele clubului Pedro Cortez, mi-a spus că nu sunt transferabil. Şi în plus, eram foarte bine acolo, la Valencia, şi a contat foarte mult. Ca dovadă că am jucat 5 ani acolo”, a declarat Ilie într-un super interviu pentru playsport.ro.

  • 13 goluri a marcat Ilie în tricoul echipei naţionale

Cariera sa i-a fost marcată însă de multe probleme medicale, motiv pentru care în 2005, când avea doar 31 de ani, s-a retras pentru prima oară. În 2009, la 35 de ani, a încercat să revină şi a semnat cu Terek, însă o mai veche accidentare nu i-a mai permis să joace şi s-a retras după doar o lună.

Trofeele cucerite de Adrian Ilie

  • Campion cu Steaua (de 4 ori)
  • Cupe ale României cu Steaua (2)
  • Supercupe ale României cu Steaua (2)
  • Campion în Turcia cu Galatasaray (2)
  • Supercupa Turciei cu Galatasaray (1)
  • Campion în Spania cu Valencia (1)
  • Cupa Spaniei cu Valencia (1)
  • Supercupa Spaniei cu Valencia (1)
  • Cupa Elveţiei cu FC Zurich (1)

Afla mai multe despre: adrian iliereal madridsteauamanchester united 

viewscnt
Articole similare