Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferte din Spania şi Italia pentru Alin Toşca. Ce echipe au intrat în cursa pentru semnătura românului pus pe liber de Betis

Oferte din Spania şi Italia pentru Alin Toşca. Ce echipe au intrat în cursa pentru semnătura românului pus pe liber de Betis

Stranieri

Comentarii

Real Betis Sevilla a anunţat oficial despărţirea de Alin Toşca, dar internaţionalul român nu duce lipsă de oferte.

Toşca (27 de ani) a intrat imediat în atenţia formaţiei de primă ligă din Italia, Sassuolo, dar presa iberică scrie că românul nu a primit încă o ofertă concretă din partea italienilor.

În schimb, pentru fotbalistul născut la Alexandria a sosit o altă ofertă din Spania de la Extremadura, formaţie din Segunda Division.

”Extremadura vrea să acopere plecarea lui Carlos Clerc la Levante prin transferul internaţionalului român, Alin Toşca, fost la Betis Sevilla. Formaţia pregătită de Manuel Mosquera are concurenţă serioasă pentru a-l transfera pe român, dar pe Estadio Francisco de la Hera domină optimismul” scrie El Gol Digital.

Alin Toşca are 15 selecţii în echipa naţională a României pentru care a debutat în 2016 într-un meci amical contra Lituaniei. Fundaşul a evoluat în stagiunea trecută sub comanda lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, formaţie alături de care a câştigat titlul şi Cupa Greciei. 

Afla mai multe despre: alin toşcabetisextremadura 

viewscnt
Articole similare