Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Oferte foarte bune” primite de Man şi Mihăilă. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a fost întrebat despre transferul de la Parma

”Oferte foarte bune” primite de Man şi Mihăilă. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a fost întrebat despre transferul de la Parma

Stranieri

Comentarii

Dennis Man susţine că a primit mai multe oferte foarte bune, situaţie în care spune că se află şi colegul său, Valentin Mihăilă.

Dennis Man s-a transferat în ianuarie 2021 la Parma, de la FCSB şi a stabilit atunci recordul pentru cel mai scump jucător plecat vreodată din campionatul României: 11 milioane de euro.

Din păcate pentru el, lucrurile n-au ieşit aşa cum îşi dorea. Parma a retrogradat la finalul sezonului trecut şi acum joacă în Serie B. Dennis Man susţine că, în tot acest timp, a primit mai multe oferte foarte bune.

Oferte pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Ce au transmis şefii Parmei

În sezonul trecut, Kyle Krause, noul patron al Parmei a investit sume consistente în transferuri. Şefii clubului au căutat să aducă mai ales jucători tineri, de perspectivă.

Printre cei ajunşi la Parma au fost şi Valentin Mihăilă şi Dennis Man. Însă performanţele clubului n-au fost pe măsura investiţiilor. Parma a retrogradat în Serie B şi în vară s-a pus pentru prima dată problema dacă Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor continua în Serie B.

Cei doi au primit mai multe oferte, însă patronul Kyle Krause le-a transmis că-i lasă să plece numai dacă el va primi oferte mult prea bune. În caz contrar, lotul pentru Serie B va fi construit în jurul lor, lucru care s-a şi întâmplat.

Dennis Man recunoaşte că, după ce Parma a retrogradat, a primit câteva oferte foarte bune, însă n-au fost la fel de avantajoase şi pentru club, care a preferat să-i păstreze:

”Am avut câteva oferte foarte bune, dar bune pentru mine, pentru că cei de la club nu vor să renunţe la mine decât pe o sumă mai mare decât cea pentru care am fost adus. Nu vreau să dau acum nume de cluburi, dar chiar erau oferte bune atât pentru mine cât şi pentru Vali Mihăilă.

Simţim amândoi că se aşteaptă mult de la noi, mai ales că Parma a plătit pentru noi peste 20 de milioane de euro, o sumă mare oriunde. Am rămas să ne facem treaba, să încercăm să jucăm cât mai bine, să promovăm dacă se poate şi după aceea vom vedea”, a declarat Dennis Man pentru specialarad.ro.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare