Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferte pentru starurile CFR-ului. Interesul cluburilor, confirmat: "Sunt jucători interesanţi" | EXCLUSIV

Oferte pentru starurile CFR-ului. Interesul cluburilor, confirmat: "Sunt jucători interesanţi" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Orange Sport, Cristi Balaj a anunţat faptul că mai mulţit jucători din lotul CFR Cluj au atras atenţia cluburilor din străinătate prin prestaţiile lor. Preşedintele clubului din Gruia n-a spus, însă, dacă urmează noi plecări importante de la echipă, aşa cum s-a întâmplat în vara trecută.

În ciuda faptului că a vândut mulţi jucători importanţi în vara lui 2023, CFR Cluj a reuşit să reconstruiască lotul şi aibă performanţe, iar jucătorii aduşi să intre, deja, în atenţia unor cluburi din străinătate. Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a vorbit despre interesul pentru fotbaliştii din Gruia.

Cristi Balaj anunţă interes pentru mai mulţi fotbalişti importanţi de la CFR Cluj: "Sunt în atenţia cluburilor"

Balaj a dat şi nume, când vine vorba despre "jucătorii interesanţi" pentru echipele din Europa din lotul lui CFR Cluj. Juc[tori importanţi precum Philip Otele, Răzvan Sava sau Daniel Bîrligea au intrat pe radarul unor cluburi din străinătate şi ar putea fi vânduţi.

Însă, nu doar prestaţiile celor trei au atras atenţia: "Avem jucători care sunt în atenţia cluburilor, indiferent că vorbim de Sava, Ajeti, de Matei Ilie, Keita, care a jucat în naţionala Coastei de Fildeş, Bîrligea, Otele. Sunt jucători interesanţi", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Cristi Manea pleacă liber de contract de la CFR Cluj. Balaj: "Dragoste cu forţa nu se poate"

Cu contractul care expiră în vara lui 2024, Cristi Manea a primit o ofertă de prelungire a înţelegerii cu CFR Cluj, însă a refuzat-o. Cristi Balaj, preşedintele echipei, a dezvăluit decizia luată de fundaşul dreapta, care se află în ultimele luni de contract.

”I-am făcut o ofertă. Nu doreşte să prelungească. Dragoste cu forţa nu se poate!”, a anunţat oficialul ardelenilor, pentru Prima Sport.

Cristi Manea ar putea ajunge, de la CFR Cluj, în Turcia la Galatasaray. Despre transferul său în Turcia s-a discutat şi în perioada de mercato de la începutul lui 2024.

Afla mai multe despre: cfr clujofertejucatoritransferuricristi balajsuperliga 

viewscnt
Articole similare