Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A doua lovitură într-o zi. Borussia Dortmund a transferat un jucător dorit de finalistele UEFA Champions League

OFICIAL | A doua lovitură într-o zi. Borussia Dortmund a transferat un jucător dorit de finalistele UEFA Champions League

Borussia Dortmund

Comentarii

Peste sezonul 2018-2019 din Bundesliga abia ce s-a tras cortina la finalul săptămânii trecute, iar Borussia Dortmund deja a oficializat transferul unor jucători importanţi. Parcă aflată într-o cursă contracronometru, galben-negrii au prezentat al doilea fotbalist transferat miercuri.

Echipa antrenată de Lucien Favre l-a prezentat deja pe Nico Schulz, 26 de ani, fundaş stânga, iar miercuri a început ziua prin a oficializa transferul lui Thorgan Hazard de la Borussia Monchengladbach, chiar echipa pe care Dortmund a învins-o, 2-0, în ultima etapă a sezonului din Bundesliga. Mai multe detalii despre cele două transferuri, AICI.

A doua lovitură a zile a venit prin transferul unui jucători dorit şi de cele două finaliste UEFA Champions League, Liverpool şi Tottenham. Borussia i-a plătit clauza de reziliere lui Julian Brandt, fotbalist în vârstă de 23 de ani, în valoare de 25 de milioane de euro. Mijlocaşul ofensiv venit de la Bayer Leverkusen a semnat un contract valabil cinci sezoane. 

Brandt, născut în Bremen, şi-a făcut debutul în Bundesliga la doar 17 ani şi a adunat până în acest moment 165 de meciuri în primul eşalon fotbalistic din Germania, reuşind 34 de goluri şi 41 de assist-uri. În UEFA Champions League, Brandt a evoluat de 15 ori, în timp ce la naţionala Germaniei a adunat 24 de selecţii şi două goluri. În ultimul sezon, el a fost unul dintre cei mai buni jucători din Germania. 

Afla mai multe despre: julian brandtborussia dortmundtransfer 

viewscnt
Articole similare