Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A fost accidentat 596 de zile, dar l-a impresionat pe Mourinho. Cu cine a semnat Manchester United

OFICIAL | A fost accidentat 596 de zile, dar l-a impresionat pe Mourinho. Cu cine a semnat Manchester United
Comentarii

După o lungă perioadă, cu multe accidentări şi cu meciuri privite de pe bancă sau din tribună, Luke Shaw a redevenit jucătorul pe care Manchester United plătea 37,5 milioane de euro în 2014.

Luke Shaw a semnat un nou contract cu Manchester United, valabil până în 2023. Fundaşul a fost răsplătit pentru forma excelentă pe care a arătat-o în acest sezon. A fost integralist în toate partidele din campionat şi din Champions League, cu o singură excepţie: a lipsit contra lui Watford, din cauza unei accidentări.

Luke Shaw în acest sezon:

  • cele mai multe şuturi blocate: 13
  • cele mai multe intrări prin alunecare reuşite: 11
  • cele mai multe intercepţii: 7
  • pe locul al doilea în topul centrărilor: 7

Luke Shaw a fost cumpărat de Manchester United de la Southampton în 2014, pentru 37,5 milioane de euro, dar de atunci a lipsit cumulat nu mai puţin de 596 de zile din cauza accidenărilor. Fundaşul nu s-a dat bătut, chiar dacă în această vară Mourinho ar fi vrut să scape de el. Cu zece zile înainte de reunirea echipei, Shaw a mers cu preparatorul fizic al lui Manchester United în Dubai, unde s-a antrenat separat. Dorinţa fundaşului de a reveni la forma care l-a consacrat l-a impresionat şi pe Mourinho, care îl consideră acum un om de bază.

Afla mai multe despre: moumanchester unitedshaw 

viewscnt
Articole similare