Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A fost anunţat numele noului antrenor al lui Bayern Munchen! Legendarul Heynckes pleacă la finalul sezonului

OFICIAL | A fost anunţat numele noului antrenor al lui Bayern Munchen! Legendarul Heynckes pleacă la finalul sezonului

Bayern Munchen

Comentarii

Croatul Niko Kovac va antrena echipa Bayern Munchen din sezonul viitor, în locul actualului tehnician Jupp Heynckes, care se va retrage din fotbal. Informaţia a fost oferită pe pagina oficială de Twitter a clubului.

În ciuda informaţiilor potrivit cărora Jupp Heynckes ar putea rămâne la Bayern Munchen şi din vară, conducerea clubului din Bundesliga a decis să îl înlocuiască pe legendarul antrenor cu Niko Kovac.

Fostul selecţioner al naţionalei Croaţiei are parte de un sezon impresionant la Eintracht Frankfurt şi i-a convins pe oficialii lui Bayern că este omul potrivit pentru banca tehnică. Ajuns la 46 de ani, Kovac a jucat la Bayern între 2001 şi 2003.

Heynckes, în vârstă de 72 de ani, a revenit la formaţia de pe Allianz Arena în toamna anului trecut, după demiterea lui Carlo Ancelotti. De atunci, Bayern a cucerit titlul în Bundesliga şi a ajuns în semifinalele Cupei Germaniei şi Ligii Campionilor.

Situaţia de faţă seamănă izbitor cu cea din 2013, când Jupp Heynckes a fost înlocuit de Pep Guardiola în funcţia de antrenor al echipei germane, chiar dacă reuşise tripla – campionat, Cupă, Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: kovacbayernantrenor 

viewscnt
Articole similare