Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | A jucat un singur meci la FCSB şi s-a transferat în Portugalia: ”Vin aici cu multă ambiţie. Este un club special”

OFICIAL | A jucat un singur meci la FCSB şi s-a transferat în Portugalia: ”Vin aici cu multă ambiţie. Este un club special”

Liga 1

Comentarii

Un jucător care a prins un singur meci pentru FCSB în acest sezon s-a transferat la o echipă din Portugalia. David Caiado a fost subiectul unui transfer ciudat la FCSB, apoi s-a despărţit de Hermannstadt şi acum a semnat cu FC Penafiel, locul 6 în liga secundă a Portugaliei.

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani a fost unul dintre cele mai ciudate transferuri făcute în Liga 1, în ultimii ani. David Caiado a fost împrumutat la FCSB pentru un singur meci, cel cu Slovan Liberec şi apoi a revenit la FC Hermannstadt. Caiado a devenit liber de contract în această iarnă şi acum s-a transferat în Portugalia.

David Caiado, transfer în Portugalia după un singur meci pentru FCSB

În vârstă de 33 de ani, David Caiado a revenit în Portugalia. Mijlocaşul de bandă a devenit liber de contract în această iarnă, după ce s-a despărţit de FC Hermannstadt. Ulteriro, David Caiado s-a transferat în liga a doua a Portugalia, la FC Penafiel, o echipă care ocupă locul 6 în clasament.

Mijlocaşul cu un meci la FCSB nu consideră că a făcut un pas înapoi şi spune că acest transfer îl entuziasmează: ”După mai bine de un deceniu în străinătate, cu vizite în Polonia, Cipru, Bulgaria, Ucraina, Spania şi România, a venit timpul să mă întorc acasă. Voi fi jucătorul lui FC Penafiel până în 2022, echipă la care ajung cu ambiţie şi cu mare dorinţă de a ajuta atât în teren, cât şi în afara acestuia. Am fost primit exemplat de un grup de oameni şi jucători care fac acest club un club special”, a spus Caiado, citat de ojogo.pt.

Cum s-a transferat David Caiado la FCSB pentru un singur meci

David Caiado a ajuns în România în ianuarie 2018, când a semnat cu Gaz Metan. S-a transferat ulterior la FC Hermannstadt, în vara lui 2019 şi aici a devenit subiectul unuia dintre cele mai ciudate transferuri. David Caiado a fost împrumutat la FCSB, la începutul acestui sezon, pentru un singur meci.

A ajuns în această situaţie după ce FCSB a avut lotul decimat de cazuri de coronavirus, înainte de meciul cu Slovan Liberec, din turul 3 al Europa League. Gigi Becali a căutat atunci mai multe soluţii şi transferul lui David Caiado a fost una dintre ele. Chiar şi aşa, FCSB a pierdut cu 2-0 în faţa lui Slovan Liberec şi a fost eliminată din Europa League, într-un meci în care Caiado a fost integralist.

După acea partidă, David Caiado a sperat într-un transfer definitiv la FCSB, care însă nu s-a mai produs. Caiado a suferit şi la echipa de care aparţinea, FC Hermannstadt, unde a strâns în acest sezon doar 6 apariţii. Până la urmă s-a despărţit în această iarnă de sibieni şi s-a transferat la FC Penafiel.

viewscnt
Articole similare
FOTO Vlad Chiriches a patit-o si el. Cine e jurnalista care ii "hipnotizeaza" pe...