Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A plecat de la FC Barcelona pe ultima sută de metri a perioadei de mercato! AS Roma a intrat imediat pe fir, după ce catalanii au vrut să scape de el

OFICIAL | A plecat de la FC Barcelona pe ultima sută de metri a perioadei de mercato! AS Roma a intrat imediat pe fir, după ce catalanii au vrut să scape de el

FC Barcelona

Comentarii

Carles Perez (21 de ani) a plecat de la FC Barcelona. Catalanii au făcut anunţat oficial că s-au înţeles cu AS Roma pentru tânărul fotbalist crescut în celebra La Masia.

Perez şi-a făcut bagajele şi şi-a căutat echipă, după ce a fost anunţat de şefii catalani că trebuie să-şi găsească un nou club. Atacantul a găsit repede o soluţie. Va merge, iniţial, sub formă de împrumut la AS Roma, conform anunţului făcut de FC Barcelona. AS Roma va plăti un milioan de euro pentru împrumutul lui Carles Perez până în vară.

Apoi, formaţia din "Cetatea Eternă" va achita 11 milioane de euro, plus alte 3,5 milioane sub formă de bonusuri. De asemenea, catalanii şi-au menţinut "dreptul de prim refuz în ceea ce priveşte orice vânzare viitoare a fotbalistului".

13 meciuri la echipa mare a Barcelonei

Carles Perez a jucat 707 minute în 12 meciuri la echipa mare a Barcelonei, pentru care a marcat de trei ori ori şi a livrat trei pase de gol. Transfermarkt îl cotează pe tânărul fotbalist la 10 milioane de euro. Perez a debutat la echipa mare a catalanilor pe 19 mai 2019, într-un meci Eibar - FC Barcelona, în ultima etapă a sezonului trecut. S-a terminat 2-2, pe Ipurrua.

Afla mai multe despre: carles perezas romafc barcelona 

viewscnt
Articole similare