Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A scăpat de coşmar! Mesut Ozil a plecat, în sfârşit, de la Arsenal! Cu cine a semnat

OFICIAL | A scăpat de coşmar! Mesut Ozil a plecat, în sfârşit, de la Arsenal! Cu cine a semnat

Arsenal

Comentarii

Mesut Ozil (32 de ani) a plecat de la Arsenal. Fotbalistul german cu origini turce s-a transferat la Fenerbahce, una dintre cele mai puternice echipe din campionatul Turciei.

Ignorat şi tras pe linie moartă de multă vreme la Arsenal, de Unai Emery şi Mikel Arteta, Mesut Ozil a plecat în sfârşit de pe Emirates Stadium. Neînregistart pentru sezonul curent de Premier Leauge, Ozil a reuşit să scape de coşmarul de la Arsenal şi a plecat în Turcia, la Fenerbahce.

SkySports a anunţat, duminică, faptul că Mesut Ozil şi-a luat rămas bun de la coechipieri şi oamenii din stafful lui Arsenal şi a plecat la Istanbul pentru a semna. La scurtă vreme, chiar Ozil a confirmat transferul său la Fener. Fotbalistul a postat pe twitter un mesaj scurt, cu două inimi, una de culoare galbenă şi una de culoare albastră, adică exact culorile celor de la Fenerbahce.

Mesut Ozil era la Arsenal din 2013, când a părăsit-o pe Real Madrid. De atunci, campionul mondial din 2014 a strâns 254 de meciuri, 44 de goluri şi 77 de pase decisive. La capitolul trofee, Ozil a câştigat patru Cupe ale Angliei cu Arsenal, dar şi două Supercupe. 

Afla mai multe despre: mesut oziltransferfenerbahceoficial 

viewscnt
Articole similare