Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL A semnat cu Real Madrid! Fotbalistul reprezentat de Jonathan Barnett, acord pentru trei sezoane

 OFICIAL A semnat cu Real Madrid! Fotbalistul reprezentat de Jonathan Barnett, acord pentru trei sezoane

Real Madrid

Comentarii

David de la Vibora, unul dintre cele mai bune produse ale clubului Real Madrid a acceptat propunerea de prelungire a contractului.

Fotbalistul a fost reprezentat la discuţii de puternicul agent, Jonathan Barnett (foto jos) şi a parafat o nouă înţelegere pe trei sezoane. Deşi nu este un jucător cunoscut la nivel internaţional, De la Vibora va avea o clauză de reziliere a contractului de 30 de milioane de euro, o clauză care va creşte de la an la an.

  • Jonathan Barnett este unul dintre cei trei agenţi care domină lumea fotbalului, alături de Mino Raiola şi Jorge Mendes
  • Printre jucătorii impresariaţi de Barnett se numără Gareth Bale, Jack Grealish, Mason Mount, Eduardo Camavinga, Ben Chilwell sau Saul Niguez

Cine este David de la Vibora, fotbalistul pe care Real Madrid pariază pentru viitor

Sezonul trecut, David de la Vibora a evoluat la echipa de tineret U18 a Realului, apoi a făcut saltul spre Real Madrid Castilla, formaţia pregătită de Raul Gonzalez.

Pentru că abia a împlinit 18 ani, Real Madrid a vrut să-şi blindeze perla, după ce mai multe cluburi din Anglia s-au arătat interesate de el.

Se pare că Arsenal şi Liverpool ar fi fost echipele interesate de transferul lui David de la Vibora, fotbalist care ar fi putut pleca în calitate de jucător liber.

Prin noua înţelegere, Real Madrid se asigură că puştiul produs de ”La Fabrica” va avea şansa să demonstreze la clubul unde a crescut că poate juca la nivel înalt.

În vârstă de 18 ani, David de la Vibora se remarcă prin viteză şi tehnică. Evoluează în banda stângă şi presa iberică notează că ar urma să facă perioada de pregătire din vară alături de echipa mare a madrilenilor. Carlo Ancelotti l-ar fi solicitat deja pentru cantonamentul din vară, de la Vibora fiind o opţiune atât ca fundaş stânga, cât şi ca aripă stânga. 

Afla mai multe despre: jonathan barnettdavid de la vibora 

viewscnt
Articole similare