Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A semnat! Real Madrid a împrumutat un jucător în Brazilia

OFICIAL | A semnat! Real Madrid a împrumutat un jucător în Brazilia

Real Madrid

Comentarii

Madrilenii nu doar cumpără jucători din Brazilia, dar mai şi trimit acolo fotbalişti. Pe lângă Lucas Silva şi Rodrygo Goes, fotbalişti care aparţin de Los Merengues şi joacă în prima ligă braziliană, de marţi un alt fotbalist blanco a ajuns în acest campionat.

Sosit la Real Madrid ca o mare speranţă, fotbalistul paraguayan, Sergio Diaz a fost împrumutat de gruparea de pe Santiago Bernabeu la Corinthians.

În vârstă de 20 de ani, atacantul paraguayan a fost cumpărat de Real Madrid pentru 5 milioane de euro de la Cerro Porteno, dar nu a reuşit să impresioneze la echipa secundă a clubului.

Ulterior s-a accidentat grav în noiembrie 2017, după ce a fost împrumutat la Lugo pentru un an. Din sezonul viitor, Diaz va încerca sa-şi regăsească forma la Corinthians, unul dintre cele mai puternice cluburi din Brazilia.

 

 

Asemănat de către brazilieni cu Sergio ”Kun” Aguero ca stil de joc, Sergio Diaz a debutat deja în naţionala paraguayană în 2017, fiind considerat unul dintre marile talente ale acestei ţări.

La Corinthians, Diaz va fi coechipier printre alţii cu fostul jucător de la Şahtior, Jadson şi va concura în atac cu Jonathas, fostul jucător de la Sociedad şi Hannover sau cu Angel Romero, conaţionalul său.

  • 36 de meciuri şi 5 goluri a marcat Sergio Diaz la echipa secundă a Realului

  • 7 goluri are Sergio Diaz la naţionalele Under 17 şi Under 20 ale Paraguayului

  • 1 milion de euro este cota sa de piaţă pe site-ul Transfermarkt

Afla mai multe despre: real madridsergio diaztransferuri 

viewscnt
Articole similare