Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Aaron Ramsey pleacă de la Arsenal şi va încasa un salariu colosal. Cu cine semnează

OFICIAL | Aaron Ramsey pleacă de la Arsenal şi va încasa un salariu colosal. Cu cine semnează

Arsenal

Comentarii

Mijlocaşul galez de la Arsenal, Aaron Ramsey, îi va părăsi pe "tunari" în vară din postura de jucător liber de contract. Jucătorul a semnat un pre-contract şi va încasa un salariu colosal.

UPDATE Juventus Torino a anunţat transferul jucătorului. 

Ramsey, 28 de ani, şi-a pus semnătura pe un contract cu Juventus Torino care îi va aduce peste 400.000 pe săptămână, ceea ce înseamnă că anual va încasa aproape 22 de milioane de euro, potrivit BBC Sport. 

Aceeaşi sursă notează că a semnat un contract valabil pe patru sezoane. Galezul pleacă de la Arsenal după 11 ani şi va avea un salariu mai mare decât cel mai bine plătit fotbalist din Premier League. 

Cumpărat de Arsenal în 2008, Aaron Ramsey este unul dintre cei mai vechi jucători ai "tunarilor". A strâns 359 de partide pentru echipa de pe Emirates, marcând 61 de goluri şi oferind 64 de pase decisive, în toate competiţiile.

Extrem de apreciat de fani pentru contribuţia avută în câştigarea Cupei Angliei în 2014 şi 2017 (în ambele situaţii a marcat golul decisiv, în finalele cu Hull, scor 3-2, respectiv Chelsea, scor 2-1).

Afla mai multe despre: aaron ramseyjuventusarsenal 

viewscnt
Articole similare