Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | AC Milan a anunţat transferul lui Ciprian Tătăruşanu! Mesajul italienilor şi ce număr va purta românul

OFICIAL | AC Milan a anunţat transferul lui Ciprian Tătăruşanu! Mesajul italienilor şi ce număr va purta românulgalerie foto

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (34 de ani) a plecat de la Olympique Lyon la AC Milan, a anunţat clubul francez printr-un comunicat pe site-ul oficial. Sâmbătă, la o zi distanţă, şi AC Milan a făcut anunţul oficial.

UPDATE 12:09 Ciprian Tărăuşanu a fost anunţat oficial ca noul jucător al lui AC Milan! Italienii au transmis că portarul titular al României a semnat până în 2023 şi că va purta numărul 1 pe tricou. 

Tătăruşanu s-a alăturat lotului lui AC Milan, care se pregăteşte la baza de antrenate de la Milanello: "Suntem încântaţi să anunţăm că am semnat cu Ciprian Tătăruşanu, de la Lyon, un contract valabil până pe 30 iunie 2023", a transmis AC Milan. 


UPDATE 11.09: Lyon notează că AC Milan a plătit 500.000 de euro pentru Ciprian Tătăruşanu. Portarul român urmează să fie prezentat în scurt timp la noua sa echipă. 

Tătăruşanu a venit liber, în urmă cu un an, la Lyon de la FC Nantes. Deşi iniţial i s-a promis postul de titular, Anthony Lopes nu a mai fost vândut, iar internaţionalul român a fost doar rezervă. Astfel, a bifat doar şase meciuri pentru Lyon, însă niciunul în Ligue 1 sau UEFA Champions League, acolo unde clubul francez a ajuns până în semifinalele competiţiei. 

În cariera lui, Tătăruşanu a jucat la Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina, FC Nantes şi Lyon. 

Afla mai multe despre: tatarusanuac milan 

viewscnt
Articole similare