Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | AC Milan a mai făcut un transfer! A adus cel mai bun jucător de la Cupa Africii. Toate detaliile

OFICIAL | AC Milan a mai făcut un transfer! A adus cel mai bun jucător de la Cupa Africii. Toate detaliile

AC Milan

Comentarii

AC Milan a mai oficializat un transfer. Duminică dimineaţă, clubul rossonero a anunţat achiziţia celui mai bun jucător de la ediţia din acest an de la Cupa Africii pe Naţiuni.

Ismael Bennacer (21 de ani) a semnat un contract valabil până în 2024 cu AC Milan. Mijlocaşul algerian a venit de la Empoli, echipă retrogradată în Serie B la finalul stagiunii trecute, pentru suma de 16 milioane de euro, scrie presa din Italia. În contractul fotbalistului mai există bonusuri în valoare de alte două milioane de euro. 

Bennacer, care a cucerit Cupa Africii pe Naţiuni în această vară cu Algeria, a fost numit cel mai bun jucător al turneului. Totodată, el a fost şi cel mai bun pasator al turneului, cu trei assist-uri, la egalitate cu noul său coleg de la Milan, ivorianul Franck Kessie. 

Dinamicul mijlocaş central, care poate îndeplini mai multe roluri la mijlocul terenului, a ajuns în 2015 la Arsenal, însă a evoluat doar la echipa sub 23 de ani a "tunarilor". El a fost adus pe San Siro la cererea lui Marco Giampaolo, antrenor alături de care a lucrat, în trecut, la Empoli. 

Afla mai multe despre: ismael bennacerac milantransfer 

viewscnt
Articole similare