Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | AC Milan şi-a anunţat staff-ul tehnic pentru sezonul viitor. Două legende vor conduce clubul rossonero. Lipseşte antrenorul

OFICIAL | AC Milan şi-a anunţat staff-ul tehnic pentru sezonul viitor. Două legende vor conduce clubul rossonero. Lipseşte antrenorul

AC Milan

Comentarii

AC Milan trece printr-o nouă perioadă de tranziţie după ce echipa nu a reuşit să se califice în UEFA Champions League, terminând pe locul cinci. Ca urmare, Gennaro Gattuso a plecat de pe banca tehnică şi Leonardo a părăsit poziţia de director tehnic după doar un an.

Milan a anunţat vineri că Paolo Maldini este noul director tehnic al echipei după plecarea lui Leonardo, care între timp a ajuns la o înţelegere cu PSG. Sezonul trecut, fostul căpitan legendar de pe San Siro a ocupat poziţia de director sportiv, dar din acest sezon, şefii grupării rossonero s-au decis să îi acorde mai multă încredere. 

Poziţia lăsată vacantă de Maldini a fost ocupată de Zvonimir Boban, 50 de ani, care până în acest moment ocupa o funcţie la FIFA. Boban a jucat în tricoul rossonero timp de 10 ani, între 1991 şi 2001, perioadă în care a câştigat nouă trofee, unul dintre ele fiind şi cel UEFA Champions League. 

Deşi nu a fost confirmat oficial încă, noul antrenor al lui AC Milan ar urma să fie Marco Giampaolo, fostul antrenor de la Sampdoria. Tehnicianul va semna un contract pe o perioadă de doi ani, potrivit presei din "cizmă". 

Afla mai multe despre: maldinibobanac milan 

viewscnt
Articole similare