Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL. Academica s-a despărţit de Ilie Poenaru: ”S-a încheiat o eră. A pus comuna Clinceni pe harta fotbalului românesc” + Cine este antrenorul interimar

OFICIAL. Academica s-a despărţit de Ilie Poenaru: ”S-a încheiat o eră. A pus comuna Clinceni pe harta fotbalului românesc” + Cine este antrenorul interimar

Superliga

Comentarii

Ilie Poenaru (44 de ani) s-a despărţit de Academica Clinceni, azi, în mod oficial. John Ene este antrenorul interimar.

UPDATE:

Academica Clinceni a făcut anunţul oficial. Clubul s-a despărţit de Ilie Poenaru. John Ene este antrenorul interimar.

Ilie Poenaru o va părăsi pe Academica Clinceni după trei ani şi opt luni petrecuţi la conducerea clubului. Tehnicianul a fost crucial în ascensiunea impresionantă a clubului, care a culminat cu o poziţie în play-off sezonul trecut.

Însă, după un început execrabil de sezon, cu doar două puncte după opt etape, clubul şi antrenorul au decis să se despartă. Poenaru a dezvăluit miercuri dimineaţa că are să semneze rezilierea cu clubul ilfovean, înainte de a recunoaşte că are deja două oferte.

Gaz Metan Mediaş, care de abia s-a despărţit de Mihai Teja, îl doreşte insistent pe Poenaru şi l-a ochit deja de o vreme. Şi Dinamo este interesată de tânărul tehnician, însă se află pe poziţia secundă în cursa pentru semnătura lui, după ce medieşenii şi-au anunţat interesul mai devreme.

Ilie Poenaru pleacă de la Academica Clinceni după mai bine de trei ani şi jumătate

”Mă duc acum să semnez rezilierea cu echipa Clinceni. Marin Dună nu rămâne, e cu mine! Am venit toţi, plecăm toţi! Dacă au nevoie pentru meciul din weekend găsim o soluţie, evident, nu sunt absurd ca să conducă echipa în acest meci.

M-a sunat şi Iuliu Mureşan pentru a vorbi despre Dinamo, însă i-am explicat că oficialii de la Gaz Metan au fost primii care m-au contactat. Dacă nu se rezolvă cu ei, i-am promis că reluăm discuţia”, a declarat Ilie Poenaru la Radio Sport Total FM.

Afla mai multe despre: liga 1ilie poenarudinamogaz metan mediaşacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare