Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Adrian Mutu este noul antrenor de la FCU Craiova 1948. Pe ce perioadă a semnat

OFICIAL Adrian Mutu este noul antrenor de la FCU Craiova 1948. Pe ce perioadă a semnat

Superliga

Comentarii

Selecţionerul Adrian Mutu a părăsit echipa naţională under 21 şi a preluat conducerea tehnică a nou-promovatei în prima ligă FC U Craiova.

"Adrian Mutu este noul antrenor al Fotbal Club Universitatea 1948! <Briliantul> a semnat un contract pe 2 ani cu Ştiinţa!", a anunţat gruparea patronată de Adrian Mititelu, pe Facebook.

În vârstă de 42 de ani, Mutu, 77 de selecţii ca jucător şi 35 de goluri la echipa naţională, a mai antrenat la nivel de cluburi pe FC Voluntari şi echipa de tineret a grupării Al Wahda din Emiratele Arabe Unite.

El a preluat naţionala de tineret în 2019 şi a calificat-o la turneul final al Campioantului European din acest an. Tricolorii "mici" nu au trecut de faza grupelor la turneul final, deşi au fost neînvinşi şi au acumulat cinci puncte, clasându-se după Olanda şi Germania.

Marcel Puşcaş a anunţat în direct stadiul negocierilor

Cu câteva ore înainte ca FCU Craiova 1948 să-l anunţe pe Adrian Mutu drept noul antrenor, directorul sportiv, Marcel Puşcaş a oferit detalii despre negocierile dintre club şi antrenor, în direct la Sport Report:

"Urmează să dea, în foarte scurtă vreme. E destul de greu, mereu la negocieri se schimbă câte un cuvânt, câte un paragraf. Stai ca mai punem, mai adăugăm. Asta înseamnă negociere. Şi Mutu vrea să se protejeze, şi noi vrem. Avem nevoie de Mutu, dar şi Mutu are nevoie de noi. E un antrenor de perspectivă. Are nevoie de un club care să-i pună totul la dispoziţie." a mărturisit oficialul oltenilor, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian mutufcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare