Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Adrian Stoian a semnat cu FCSB. Primele declaraţii ale jucătorului şi numărul pe care şi l-a ales

OFICIAL | Adrian Stoian a semnat cu FCSB. Primele declaraţii ale jucătorului şi numărul pe care şi l-a ales

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi i l-a adus lui Mihai Teja pe Adrian Stoian, de la Crotone. Pentru internaţionalul român va fi prima experienţă în Liga 1 şi acesta vine cu planuri mari la FCSB: Vrea să câştige campionatul!

Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani şi-a ales tricoul cu numărul 27 şi se va alătura lotului condus de Mihai Teja miercuri dimineaţă. Stoian nu este genul de fotbalist care are un număr noroc pe care îl poartă la fiecare echipă, de-a lungul timpului el a evoluat pe spate cu numărul 9, 39, 12, 16 sau 18. 

"Sunt foarte fericit pentru că voi avea ocazia să joc pentru cel mai mare club din România. Vin aici cu gândul de a-i ajuta pe băieţi şi clubul să-şi atingă obiectivele. Sper să fiu campion la vară şi să jucăm în grupele unei competiţii europene", a fost prima declaraţie a lui Stoian în calitate de fotbalist la FCSB, acordată pentru site-ul oficial al vicecampioanei. 

Adrian Stoian a fost tentat de Gigi Becali cu un salariu lunar de 15.000 de euro pe lună. Mijlocaşul de 27 de ani a fost transferat de la Crotone şi a semnat pe trei ani şi jumătate.

Afla mai multe despre: adrian stoianfcsbprezentare oficiala,  

viewscnt
Articole similare