Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ajax a câştigat campionatul în Olanda şi a făcut eventul! Gestul emoţionant făcut de "lăncieri"

OFICIAL | Ajax a câştigat campionatul în Olanda şi a făcut eventul! Gestul emoţionant făcut de "lăncieri"
Comentarii

Ajax Amsterdam avea titlul de campioană asigurat în Olanda asigurat în proporţie de 99% după penultima etapă. Era aproape imposibil pentru PSV Eindhoven să întoarcă soarta titlului, dar totul a fost confirmat după ultima etapă.

Ajax şi-a asigurat al 34-lea titlu în Eredivisie după ce a învins, 4-1, în deplasare la De Graafschap. Schone, Tagliafico şi Tadic de două ori sunt cei care au marcat pentru "lăncieri", care au terminat sezonul cu 86 de puncte şi 119 goluri marcate. 

Titlul i-a fost dedicat lui Abdelhak Nouri, care a jucat la Ajax cu numărul 34 şi a fost considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din academia "lăncierilor". Fostul fotbalist a fost nevoit să se retragă după ce a suferit un atac de cord, în 2017, în timpul unui meci amical. El s-a trezit din comă după un an de zile. 

PSV a învins-o cu 3-1 cu Heracles, dar victoria a fost în van. Elevii lui Mark van Bommel au terminat cu trei puncte în spatele celor de la Ajax şi cu un golaveraj inferior. 

Petrecerea s-a dat la Amsterdam încă din weekend, atunci când Ajax îşi asigurase în proporţie de 99% titlul. Vezi aici imaginile cu petrecerea "lăncierilor". În acest sezon, Ajax a câştigat şi Cupa Olandei, iar în UEFA Champions League a fost eliminată în semifinale de Tottenham Hotspur. 

Afla mai multe despre: ajaxolanda 

viewscnt
Articole similare