Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ajax îi face loc lui Răzvan Marin. "Lăncierii" au vândut un jucător în Bundesliga

OFICIAL | Ajax îi face loc lui Răzvan Marin. "Lăncierii" au vândut un jucător în Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

Ajax Amsterdam a anunţat luni primul jucător care pleacă de la gruparea olandeză în această vară. El i se alături lui Frenkie de Jong, al cărui transfer la Barcelona a fost oficializat încă din iarnă.

Clubul olandez anunţă pe site-ul oficial că s-au înţeles cu Bayer Leverkusen pentru transferul lui Daley Sinkgraven, 23 de ani. Potrivit presei din Germania, echipa care va juca în UEFA Champions League în sezonul viitor a plătit puţin sub cinci milioane pentru serviciile jucătorului. 

Tânărul jucător olandez se va reuni la Bayer cu fostul tehnician pe care l-a avut la Amsterdam, Peter Bosz. Antrenorul în vârstă de 55 de ani l-a numit pe Sinkgraven "una dintre revelaţiile lui Ajax" într-un interviu acordat site-ului clubului olandez în luna februarie. 

Sinkgraven, care poate juca şi pe poziţia lui Răzvan Marin, este la bază fundaş stânga, dar accidentările l-au ţinut departe de terenul de fotbal în sezonul precedent. Doar nouă partide a bifat în Eredivisie. El a fost cumpărat de "lăncieri" în 2015 de la Heerenveen în schimbul a şapte milioane de euro. 

Afla mai multe despre: transfer ajax 

viewscnt
Articole similare