Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ajax l-a adus pe "noul De Jong"! Are doar 15 ani şi joacă pe aceeaşi poziţie cu Răzvan Marin

OFICIAL | Ajax l-a adus pe "noul De Jong"! Are doar 15 ani şi joacă pe aceeaşi poziţie cu Răzvan Marin galerie foto
Comentarii

În perioada de mercato de iarnă, când toate echipele se gândesc ce jucători să adugă pentru a îşi îmbunătăţi actualul lot, Ajax Amsterdam se gândeşte la viitor. "Lăncierii" au transferat un tânăr mijlocaş, pe care speră să îl transforme în următorul Frenkie de Jong.

Ajax Amsterdam a anunţat vineri transferul lui Kristian Nokkvi Hlynsson, în vârstă de doar 15 ani. Mijlocaşul islandez îşi începe aventura la Ajax de la 1 februarie şi a semnat un contract valabil pe doi ani de zile. 

Hlynsson este născut în Danemarca, la Odense, dar este internaţional sub 17 ani islandez. El vine din Islanda, de la Breidablik, acolo unde a jucat doar pentru echipa sub 19 ani şi va face parte din lotul sub 16 ani al celor de la Ajax. 

Tânărul joacă pe aceeaşi poziţie ca Răzvan Marin, dar şi ca Frenkie de Jong, mijlocaş cedat vara trecut la FC Barcelona. 

Răzvan Marin, viitor incert la Ajax Amsterdam? 

Transferul lui Răzvan Marin a fost privit cu ochi foarte buni. Ajax a plătit 12,5 milioane de euro celor de la Standard Liege pentru serviciile internaţionalului român, însă fiul lui Petre Marin pare că încă nu s-a adaptat la semifinalista UEFA Champions League din sezonul viitor. 

Marin este rezervă la Ajax şi a prins doar 500 de minute în Eredivisie. Mai mult decât atât, el a jucat doar în preliminariile UEFA Champions League pentru Ajax, nefiind folosit în faza grupelor, acolo unde Ajax nu a reuşit să îşi asigure calificarea mai departe în competiţie.

Afla mai multe despre: ajax amsterdamrazvan marin 

viewscnt
Articole similare