Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Al doilea jucător care pleacă de la Rapid în această iarnă. ”Suntem alături de tine”

OFICIAL | Al doilea jucător care pleacă de la Rapid în această iarnă. ”Suntem alături de tine”

Superliga

Comentarii

Borja Valle nu mai este jucătorul Rapidului. Clubul giuleştean a dezvăluit pe Facebook că plecarea ibericului este datorată unor probleme în familie cu care se confruntă în momentul de faţă.

Gracias Borja! (n.r.- ”mulţumim, Borja!”)Rapid s-a despărţit de comun acord de Borja Valle, din cauza unor probleme personale ale jucătorului nostru. Acesta se va întoarce în Spania, pentru a fi alături de familie. 

Estamos contigo, Borja! (n.r. ”Suntem alături de tine, Borja!”)”, a notat FC Rapid 1923, pe Facebook.

Venit liber de contract în această vară la Rapid, după despărţirea de Cartagena (LaLiga2), Borja Valle a fost jucătorul din atacul giuleştean care a primit cele mai multe minute din partea lui Cristiano Bergodi, însă spaniolul nu i-a răsplătit încrederea tehnicianului italian. În 16 meciuri în Superligă, fostul atacant al lui Dinamo a marcat un singur gol, împotriva Universităţii Craiova, în meciul câştigat de Rapid cu 2-0.

În vârstă de 31 de ani, atacantul spaniol este cotat de Transfermarkt la 500.000 de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Ponferradina, Celta Vigo B, Ourense, Real Oviedo, Deportivo La Coruna, Dinamo, Khor Fakkan şi Cartagena.

Borja Valle este al doilea jucător care pleacă de la Rapid în această iarnă, după Juvhel Tsoumou

.

Afla mai multe despre: superligărapid borja valle 

viewscnt
Articole similare