Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Al Nassr a mai dat o lovitură! Un nou star adus lângă Cristiano Ronaldo

OFICIAL | Al Nassr a mai dat o lovitură! Un nou star adus lângă Cristiano Ronaldo
Comentarii

Al Nassr, formaţia lui Cristiano Ronaldo, a reuşit să-l transfere pe brazilianul Alex Telles, fostul fundaş stânga al celor de la Manchester United.

OFICIAL | Al Nassr a mai dat o lovitură! Un nou star adus lângă Cristiano Ronaldo

Clubul din Arabia Saudită, Al-Nassr, a oficializat duminică semnarea fundaşului brazilian Alex Telles. Jucătorul în vârstă de 30 de ani, care s-a alăturat lui Manchester United în octombrie 2020, a petrecut sezonul trecut sub formă de împrumut la Sevilla.

El se alătură unor jucători precum Cristiano Ronaldo, Marcelo Brozovic şi Seko Fofana la formaţia din capitala Arabiei Saudite. După aceste transferuri, clubul a ajuns la o valoare de aproape 130 de milioane de euro, în timp ce tot mai multe staruri din Europa sunt tentate să aleagă fotbalul din Golf.

  • 7,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alex Telles, potrivit Transfermarkt
  • 50 de meciuri a jucat brazilianul pentru Manchester United, reuşind să înscrie un gol şi să ofere 8 assisturi

Cristiano Ronaldo l-a atacat pe Messi. ”Campionatul din Arabia Saudită e mai puternic decât cel din SUA”

Portughezul Cristiano Ronaldo, legitimat în prezent la Al-Nassr, a declarat că nu va mai juca la vreun club din Europa, unde fotbalul “şi-a pierdut valoarea”, relatează RMC Sport.

"Sunt sută la sută sigur că nu mă voi întoarce la niciun club european. Fotbalul european a pierdut multă calitate. Singurul care mai este performant şi se descurcă bine este Premier League. Este cu un pas înaintea tuturor celorlalte campionate", a afirmat el. "Campionatul spaniol nu mai este la fel de bun ca pe vremuri. Campionatul portughez e bun, dar nu este un campionat de top. Cred că şi campionatul german a pierdut mult", a spus Cristiano Ronaldo

"Liga saudită este mai bună decât MLS. Acum toţi jucătorii vin aici ... Peste un an, mai mulţi jucători de top vor veni în Arabia Saudită", a adăugat Ronaldo.

Afla mai multe despre: al nassralex tellescristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare