Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Aleix Garcia, prezentat la Dinamo! Adevărul din spatele transferului spaniolului de la Manchester City. De ce a refuzat celelalte oferte EXCLUSIV

OFICIAL | Aleix Garcia, prezentat la Dinamo! Adevărul din spatele transferului spaniolului de la Manchester City. De ce a refuzat celelalte oferte EXCLUSIV
Comentarii

Directorul sportiv al lui Dinamo, Rufo Collado, a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre negocierile purtarte cu fostul fotbalist de la Manchester City, Aleix Garcia (23 de ani).

Rufo Collado a anunţat, la finalul campaniei de transferuri, că Aleix Garcia a fost cel mai greu de convins pentru a venit la Dinamo. Se pare că jucătorul a fost covnins de proiectul prezentat de spaniolii din conducere şi a refuzat alte oferte de la cluburi mai importante: 

"Fără doar şi poate Aleix Garcia a fost cel mai greu de convins. Am încheiat totul la 11 noaptea, la 11.30 (n.r. - 23:30), chiar înaintea închiderii perioadei de transfer. Este un jucător care a avut oferte pe masă de la multe echipe mari la nivel european şi din Spania, inclusiv din prima divizie. A fost o negociere epuizantă, dar cel mai important este că jucătorul a fost deschis şi, cel mai important, a vrut să vină.

Bine, au fost mai multe echipe. (n.r. pe lângă Granada, Osasuna, Valladolid). La final, jucătorul este cel care decide. Munca mea este să îl conving despre proiect, despre colegii alături de care vine, despre oraş, despre antrenorul cu care va lucra, despre stilul de joc pe care îl dorim şi, în final, suntem mândri, fiindcă s-a decis şi am putut să îl aducem suporterilor. Acesta este cel mai important, că am reuşit, că ne vom putea bucura de acest jucător", a declarat Rufo Collado pentru Telekom Sport. 

Aleix Garcia, prezentat oficial la Dinamo!

"OFICIAL. Aleix Garcia Serrano la Dinamo Bucureşti

Bucureşti, 8 octombrie 2020. Mijlocaşul spaniol Aleix Garcia Serrano a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului din Ştefan cel Mare. 

Transferat definitiv de la clubul englez Manchester City la Dinamo Bucureşti, Aleix Garcia Serrano şi-a început cariera la Villarreal II şi a mai jucat pentru Villarreal CF, Manchester City U23, Manchester City, Girona şi Mouscron.

Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a început antrenamentele sub comanda lui Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica. 

Bine ai venit la Dinamo Bucureşti, Aleix Garcia Serrano!

23 de ani a împlinit Aleix Garcia Serrano, fiind născut pe 28 iunie 1997 la Ulldecona (Spania). 

9 partide a jucat Aleix Garcia Serrano pentru Manchester City, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei şi 2 în Cupa Ligii. A marcat un gol pentru "cetăţenii" lui Pep Guardiola în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1 pe 21 septembrie 2016.

75 este numărul oficial de joc al lui Aleix Garcia Serrano la Dinamo Bucureşti", a transmis Dinamo.

Afla mai multe despre: rufo colladoaleix garciadinamotransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare